A Malév a Q400-as típusú repülőgépeivel milyen úticélokra utaztat?
Rome, Bucharest, Skopje, Prague, Zurich, Varna, Targu Mures, Cluj-Napoca, Stuttgart, Odessa, Warsaw, Pristina, Berlin, Sarajevo, Sofia, Belgrade.
Kb. ezek a célállomások. Azt nem mondom, hogy kizárólag ezzel a típussal repül ide, de ez a típus rendszeres erre.
Ezen az oldalon meg tudod nézni visszamenőleg, hogy melyik gép mikor és merre járt.
Ez épp az egyik Q400-as története.
Köszönöm mindenkinek a választ! Csak mert én ezt az oldalt szoktam nézni: www.flightradar24.com és soe látom repülni ezeket a gépeket.
Utolsó: miért volt hiba? esetleg lehet tudni arról valamit, hogy ezeket mivel pótolják majd?
Azért nem repülnek, mert technikai hibák sorozata lépett fel ezeknél a gépeknél.
Nem a típus rossz, hanem parlagon hevertek jó ideig, aztán valami okos Malévest meg tudtak győzni arról, hogy milyen jók még ezek a gépek.
Ha jól vagyok informálva, leépítést terveznek a Malévnél, mind az útvonalak, mind a lízingelt repülőgépek számában.
Már hogyne repülnének. Napi szinten.
Ha jól tudom, egy gép napi 2 oda-vissza utat teljesít. Vagyis 4 felszállás-leszállás/nap.
A flightradar24-en pedig azért nem látod, mert azt a jelet ezek a gépek nem bocsájtják ki, amire a flightradar vevő egységek figyelnek.
És szoktad halhatni neten a rádió forgalmazást is?
Értem, köszönöm!
Ritkán, de szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!