Büntettek már meg valakit jogtalanul Debrecenben
villamoson/ buszon?
Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 20:28
1/8 anonim válasza:
Hogy lehet jogtalanul valakit megbüntetni?? Valamivel csak meg indokolja az ellenőr! Nem ?
2009. máj. 16. 20:43
2/8 A kérdező kommentje:
A kérdésemre szeretnék választ kapni.
Egyébként pont ez az, hogy az ellenőr BÁRMIVEL indokolhat.. Nem véletlenül tettem fel a kérdést..
2009. máj. 16. 20:59
3/8 anonim válasza:
más kérdés hogy valami tényleg jogtalan, vagy az elszenvedett úgy érzi hogy jogtalan volt. Nyilván így már lényegesen több jogtalan eset jöhet fel, mert az emberek magukkal mindig elnézőbbek, de -ha csak nem ál-ellenőr volt- kizárt, hogy csak úgy büntessen!
2009. máj. 16. 21:26
4/8 anonim válasza:
Elég pofátlan ott is némelyik ellenőr. egyik csoporttársam járt úgy még elsőéves korában, szeptember közepén, hogy az ellenőr kérte a diákját is a bérlethez, és a csaj a gimis igazolványát adta oda, mivel még nem érkezett meg az egyetemi diákja. az ellenőr persze rögtön meg akarta büntetni, hogy hohó, ez már nem érvényes. a csaj aztán közölte vele, hogy de igen az, a gimisek október végéig érvényesnek számítanak. erre az ellenőr halkan: de kár, hogy ezt tudtad.
pfff...
2009. máj. 16. 22:04
5/8 anonim válasza:
Hát én egyszer elfelejtettem ráírni a bérletemre a számot, teljesen nyugodt voltam, hogy van bérletem, persze az ellenőr kiszúrta, és leszállított.
Ez nem teljesen jogtalan, de én annyit kértem volna, hogy ott előttem írja rá a szelvényre a számot.
2009. máj. 17. 09:26
6/8 anonim válasza:
én egyszer nem találtam a bérletemet,és már írta a büntetést.aztán egyszercsak megtaláltam,de ő már nem fogadta el.elmondtam anyuéknak,fel is hívtuk őket,és meg is büntették azt a szemetet.muhaha
2009. máj. 17. 09:53
7/8 anonim válasza:
Velem egyszer kötekedett egy ellenőr, igaz nem Debrecenben, de egy megyeszékhelyen. Elveszett a diákom volt ideiglenes még érvényes volt, elkezdett kötekedni ,h ez nem jó, az egy dolog ,h vonattal jöttem fel előtte 2x is átszálltam és így 3 kaller is látta, de egyiknek sem volt baja vele, ezt közöltem is, de csak kötötte az ebet a karóhoz, h ez nem jó. Végül közöltem, h ok mostmár leszállok mert megérkeztem oda ahová mennék. Leszállt ő is és az ideiglenes diák alapján tölti ki a jegyzőkönyvet a büntiről. Hagytam hadd csinálja elvégre ha grafomán ugye. :) Diákot visszavettem majd közölte, h akkor most itt írjam alá, közöltem, majd akkor ha benéz a medve a tévétorony ablakán ( nem ilyen finoman asszem anális közösülésre bíztattam egy 4 lábú állattal :) és otthagytam. Sokra megy alá nem írt biankó papírral. Később jött egy levél, h blicceltél és fizess, de szépen leírtam válaszban, h a mellékelt jegyzőkönyvön lévő aláírás ( odahamisította:) nem az enyém nem is jártam akkor ott stb. nem ismerem el a dolgot pereljenek ha akarnak. Ennek már 2 éve, azóta semmi.
2009. máj. 17. 11:13
8/8 anonim válasza:
az ellenőrök a sátán szolgái mint tudjuk, mekkora parasztság már pént kérni azért hogy igénybe veszel egy szolgáltatást?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!