Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi van akkor, ha megcs*szett...

Mi van akkor, ha megcs*szett az ellenőr bkv-én, és elveszett a csekk, de be akarom fizetni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akácfa utca
2011. dec. 5. 15:26
 2/4 tetris válasza:

Minél előbb menj be az Akácfa utcába, mert néhány nap elteltével duplázódik a büntetés.

Én magam egyszer jártam a BKV ügyfélszolgálatánál, jó 25 évvel ezelőtt. Az iroda előtt a fal a folyosón telis-tele volt firkálva. A térdemet csapkodtam a röhögéstől, olyan dumák voltak kiírva. "Halál az ellenőrökre!" Ez tetszett a legjobban. De kivételesen gazdag szóhasználattal a legkülönfélébb ádáz trágárságok, és ajánlások is voltak az ellenőröknek. Ki hova, mijét, miképpen tegye. Na, és az a helyesírás!!!! Ábrák, karikatúrák is voltak, némelyik egész jó volt. Az unatkozó ügyfelek, míg vártak a büntetés befizetésére, firkálgattak, írogattak.

Ha már megbüntettek, legalább röhögtem egy jót. Azt persze nem tudom, hogy még kint vannak-e ezek a kiírások.

Lehet, hogy 25 éve nem volt meszelés, és akkor legalább nevethetsz egy jót.

2011. dec. 5. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Minél hamarabb irány az Akácfa utca, valamit biztosan tudnak segíteni rajtad.

Utolsó, a pótdíjiroda már 10 éve is egy kultúrált hely volt, igaz annyira nem örültem neki: Mamám T-NY (akkor még az volt!) bérletével utaztam, és elfelejtettem neki visszaadni. Őt meg megbűntették. Így ezt nekem kellett állnom: 500 ft volt a pótlólagos bemutatás a bérletnek :)

2011. dec. 5. 16:42
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. dec. 6. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!