Most akkor életveszélyes a metró? Ti még fel mertek ülni rá?
Hallottam, hogy már áprilisban egyszer kigyulladt egy metrókocsi valahol a 3-as metró alagútjában az Árpád-híd fele, most meg megint történt pár ilyen eset, meg elindult egy metró KÖKI-ről, de szerencsére a sofőr észrevette, hogy rossz a fék és megállt, különben tömegbaleset lehetett volna. Láttam a felvételket 1 kiégett metrókocsiról, meg azt mondták a tűzoltók, hogy hogyha nem egy állomáson gyullad ki a metró, hanem két állomás között akkor semmit se tudnak tenni...
Ezek után ti még fel mertek ülni a pesti metróra? Alapból félek a metrón, liften és repülőgépen való utazástól, de ezek után, hogy ezt kijelentették nemtudom fel merjek-e ülni a metróra...
Hidd el, a metró, még a hírek ellenére is, biztonságosabbak. Ez olyan, mintha, a repülőgéptől csak azért félsz, mert lezuhansz. Mégis, sokkal nagyobb, biztonságban vagy, mintha buszon ülnél.
Ha már, ott tartunk, hogy parázol, akkor kérdem én:
betegváróban már ültél? Ha igen, akkor ott, nem kaptál el, egy betegséget? Bár ezt, egy köz WC-n ülve is, elkaphatod, nem kell, rád tüsszenteni.
Ez tény és nem, bacilusfóbia. Bár, a kapaszkodón is, ki tudja, hogy mi van rajta, ha nem látod... .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!