Az éjszakai járatokon szoktak lenni bkv-ellenőrök?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 05:14
1/11 anonim válasza:
Nem jellemző, de én már találkoztam velük éjszakai járaton.
2/11 anonim válasza:
Mindig vannak, nem tudom honnan veszi az első, hogy nem jellemző.
Mondjuk az útvonalak vége felé már nem szoktak lenni.
3/11 anonim válasza:
Megerősítem 90%-ban mindig vannak...
4/11 anonim válasza:
Vannak hán. Feszt ott nyüslet az összes.
5/11 Antimod válasza:
Előfordul egyes járatokon, hogy már ott tornyosul az ajtóban, és fel sem enged szállni. Vagy ha igen, és olyan figyelmetlen vagy mint én, az ajtócsukás után azonnal kéri a bérletedet, és makoghatsz, hogy inkább leszállsz a következő megállóban, és elnézést, és izé.
6/11 anonim válasza:
Attól függ melyik járat, amíg kolis voltam, addig Blaha-Stadionok között elég sokszor volt. Most albérlethez 914-sel járok, ott még soha nem találkoztam eggyel sem.
7/11 anonim válasza:
persze, vannak. tucatjával.
főleg a kombinén meg a forgalmas járatokon. fel se enged szállni, ha már az ajtóban nem mutogatod a bérletet, vagy jegyet.
faszopó BKV...
8/11 anonim válasza:
"faszopó BKV"
A boltban is "faszopó" a biztonmsági őr ha nem hagyja hogy ingyen távozzál a rúd Pick szalámival és 2 kiló kenyérrel?
9/11 anonim válasza:
Hogy ti milyen b*zik vagytok, 0%-ra pontozni azt, hogy vonaltól függ inkább, hogy van e ellenőr -.-' Azért mert ti azt írtátok, hogy de van, azért mert felétek van, felém NINCS! Idióták!
10/11 anonim válasza:
hát amikor én láttam akkor mint csicsikált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!