Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most akkor tényleg csak...

Most akkor tényleg csak december 10. -ig lesznek vonatok?

Figyelt kérdés
Néztem az elvira.hu-n, hogy december 10.-e az utolsó nap, amit még ki lehet választani, és sehol nem mutat többet. Most akkor ezt azért, mert még dolgoznak az ünnapi menetrenden, vagy tényleg nem fognak vonatok járni?
2011. nov. 27. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
azért mert még őkse tudják 3000 évre előre hogy milesz akkor holnap már dec 11.ig lesznek...
2011. nov. 27. 12:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bunkó paraszt választ! : )
2011. nov. 27. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Dec 11.-étől menetrendváltás lesz. Még nem került fel az új állomány.

De a Start oldalán fent van már az új, igaz pdf-ben. Ha ismered a menetrendkönyvet abból is lehet tájékozódni.

De ha nem akkor mondd meg honnan hová utaznál és segítek.

2011. nov. 27. 13:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! ^^

Dec. 31-én mennék Tatabányáról a Délibe, majd elsején haza, ugyanúgy a Déliből.

2011. nov. 27. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

A pdf 20. oldalán találod a menetrend kezdetét. Azokat a vonatonat nézd ami Délibe megy és nincs előtte korlátozás. Ezek mind személyek.

4:41-22:41-ig minden órában megy pestre vonat és köv óra 35-kor érnek fel.

Visszafelé 4:21-23:21-ig mennek óránként és köv óra 12-re érnek Tatabányára.

2011. nov. 27. 14:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon-Nagyon hálás vagyok a segítségért! Köszönöm szépen. ^^
2011. nov. 27. 15:03
 7/9 anonim ***** válasza:

A MÁV-nál valamilyen rejtélyes okból (még nem jöttem rá miért) minden év dec. 10-11 környékén van a menetrend váltás, ilyenkor van úgy pár napig, hogy az elvirában még nincsen fent az új menetrend...

Ha a PDF-et nézed, figyelj a sok jelölésre, mert szilveszterkor szeretnek sokat variálni, nehogy elnézd...

2011. nov. 27. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:

"A MÁV-nál valamilyen rejtélyes okból (még nem jöttem rá miért) minden év dec. 10-11 környékén van a menetrend váltás, "

Nemzetközi egyezmény. Minden tömegközlekedési cég akkor vált.

2011. nov. 28. 07:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de csak hogy tudd, én ezév nyarán kezdtem vonatozni. Nem hiszem, hogy így ennyire nagyon tudnám, mikor vált. : )
2011. nov. 28. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!