Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért olcsóbb jóval a Wizz...

Miért olcsóbb jóval a Wizz légitársaság az összes többinél?

Figyelt kérdés
Nem akarok átb@szást...
2011. nov. 14. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ott vannak ám rejtett kölcségek is. meg előszeretettel nem indítják el a meghirdetett járatokat...
2011. nov. 14. 22:56
 2/8 anonim válasza:
83%
nem igazán van rejtett költség, nem kötelező igénybe venni mindent. Nekem nincs bajom velük. Azért ilyen olcsó, mert fapados légitársaság. Nem átverés. Ilyen egyszerű.
2011. nov. 14. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ja, a rejtett dolgokat arra értem hogy amikor hirdetik hogy 990ft a jegy ide meg oda, biztos hogy nem annyi.
2011. nov. 14. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
egyébként nem feltétlen a legolcsóbb easyjetnek vannak jobb ajánlatai, de egyébként általában késnek, de legalább már nincs 20kilós bőrönd limit.
2011. nov. 14. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Most vettem nyárra Madridba jegyet a Malévnél, mert lényegesen olcsóbb volt (majdnem a fele), mint a Wizzair.
2011. nov. 14. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Ma foglaltam le a Wizzair jegyemet. Nem volt túl olcsó, de olcsóbb volt, mint a többi. De ez nem mindig van így, pl. a karácsonyi időszakban durván megugrott az összes fapados jegy ára, a Wizzairnél is horror árak vannak, ilyenkor a Malév és a British Airways is olcsóbb.
2011. nov. 14. 23:19
 7/8 anonim válasza:
Igen, ha malévnál jóval előbb foglalsz olcsóbb, a wizzair-nél ez fordítva van. Ott az utazás időpontjához közeledve olcsóbb az esetek többségében...Én is malévval utazok általában, de a wizzair-rel sincs semmi bajom! Én még 990 forintosról nem hallottam, de pl én utaztam velük oda-vissza 8000 forintért Hollandiába már...
2011. nov. 14. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:
79%

Annyi "átverés" van, hogy:

- a feltüntetett árban nincsen benne a bőrönd díja

- ha netes átutalással fizetsz, az valami plusz 1.5e ft

Azért olcsóbb mert fapados:

- nincs 100 ügyfélszolgálati irodájuk

- nem kapsz ingyen szendvicset a repcsin, ami bár hülyén hangzik, de mire a légitársaság kihozza benne lesz akár 2000 ft-ban is

- csak arra költenek amire nagyon kell. Amit lehet, neten intéznek (netes utasfelvétel), hogy ne kelljen miatta személyzetet tartani. A telefonos ügyfélszolgálat is emelt díjas direkt azért hogy kevesen hívják, elég legyen egy embert odaültetni 3 helyett..

- a repülőket úgy időzítik, hogy állandóan ki legyen használva, ne legyen üres járat

- idióta időkben repülnek (hajnalban és késő este) mert akkor olcsóbb

- a nagyvárostól messzebbi reptérre érkezik a gép, mert az olcsóbb (Bp-en pont a közelebbire, de az a "gagyibb", Ferihegy 1

Maga a szolgáltatás egy tekintetben "fapadosabb" a többinél: valóban kicsik a helyek, a gépre annyi embert zsúfolnak fel, amennyit csak tudnak.

Illetve azt tudni kell, hogy még a fapadosok előtt amíg szinte csak a malév volt, a malév azért jócskán rápakolt a jegyárakra, elég szép haszonréssel dolgoztak, mert megtehették... Ma már ezt nem tehetik meg, nekik is alkalmazkodniuk kell a megváltozott piaci viszonyokhoz.

A gép és a pilóták mind képzettek, ezen nem is spórol (nem is spórolhat) a legitársaság, ezekre szigorú szabályok vannak. Főleg mióta megtudtam hogy Ferihegyen a lufthansa technik-el szereltetnek (bennük megbízom) és a Celebi a kiszolgálójuk (ami sztem jobb mint a Menzies) pláne nőttek a szememben...

2011. nov. 14. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!