Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A laktózérzékenyek kapnak...

A laktózérzékenyek kapnak 90%-os utazási kedvezményt?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy hülyeség,de egy ismerőstől hallottam,kiváncsi vagyok ezért!
2011. okt. 24. 20:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A megadott link az emelt összegű családi pótlékra utal, nem az utazási kedvezményre.. Sehol nem látok olyat, hogy a bérlet olcsóbb lenne. Vagy rosszul látok??
2011. okt. 31. 20:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Az emelt szintű családi pótlék mellé jár utazási kedvezmény.
2011. nov. 1. 07:44
 13/21 Szecsuánicsi válasza:
100%

Szia Kedves Kérdező!:)

Én is laktózérzékeny vagyok és kapok 90%-os kedvezményt.

Nem tartom hülyeségnek,mert akinek nincs ilyen baja az nem tud belegondolni,hogy nekünk a termékek kb a kétszeres áron lehet beszerezni a boltokban,míg az egészséges embereknek egy pohár joghurt 49-55 forintból meg lehet úszni,addig nekünk egy pohár joghurt akár elérheti a 200ft is,és akkor sorolhatnám a többi termékeket.A gyógyszerről már ne is beszéljünk,amit meg kell vennünk ahhoz,hogy ne legyünk betegek.

Ennyi kedvezmény már járhat nekünk is,hogy ne kelljen még pluszba megvenni a bérletet,ha már az étkezésünk 2-3 ször többe kerül,mint azoknak akik nem szenvednek ilyen betegségbe!!

2013. márc. 16. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:

Minden betegség pénzbe kerül, ezzel az indokkal szinte mindenki kaphatna utazási kedvezményt, hiszen alig létezik egészséges ember.

Ezek után utánajárok, hogy aszthma, ritka tüdőbetegség, bipoláris depresszió, pánikbetegség, allergia és ízületi fájdalmak esetén jár-e nekem utazási kedvezmény..

Eddig ez eszembe sem jutott volna, csak szórom a lóvét a patikában..

2013. márc. 16. 18:08
 15/21 anonim válasza:
Most nem azért, de szerintem járhatna. Nagyon drágák a laktóz mentes ételek, sok az olyan amiért külön kell rohangálni, és mivel az ételekre nem sok kedvezmény jár, igen megterhelő a pénztárcának a laktóz mentes életmód. Gondoljatok bele egy kicsit hogy milyen annak a helyzete aki nulla laktózt képes megemészteni. Ráadásul még egyetemista is, tehát sokat kell utaznia. Ilyen körülmények között, még a szülőktől való elválás esélye is nagyban csökken. Én úgy érzem magyarországon bár javult a helyzet kissé, de senki sem figyel oda az étel allergiásokra. Most már 2013-ban ha jól tudom csak adó kedvezmény jár. Pedig a sok rossz miatt amit nap mint nap át kell élnünk amikor enni akarunk mondjuk egy idegen városban igazán járhatna egy kis kárpótlás. Hogy szerencsétlen ember ne érezze magát egy darab sz*rnak.
2013. aug. 16. 23:11
 16/21 anonim válasza:
Igen kapnak én is az vagyok és 90% utazom valamint metrón, villamoson ingyen! :D
2013. okt. 28. 09:45
 17/21 anonim válasza:
ha te igazából laktózérzékeny vagy, akkor azt is tudod, hogy nem mindegy, hogy van-e WC a vonaton, mert lehet, h fog kelleni!
2016. aug. 13. 15:18
 18/21 anonim válasza:
fejlettebb országokban már évek óta KÖTELESEK BEENGEDNI A LAKTÓZÉRZÉKENYEKET a mellékhelyiségekbe, mert egy központilag irányított kártya ezt igazolja. Itthon, még a gyógyszertáros sem enged be! remélem, neki sosem lesz iyen gondja! ébresztő!
2016. aug. 13. 15:25
 19/21 anonim válasza:
Én is laktózérzékeny vagyok és 2013 óta nem kapnak a laktózérzékenyek semmilyen kedvezményt. Elméletileg majd ha dolgozik az adott ember 5% adókedvezményt kap. :D
2018. nov. 24. 12:49
 20/21 anonim válasza:
Szerintem meg a közösségi közlekedésnek extra díjmentesnek kellene lennie mindenkinek, aki bármilyen adót is fizet, hiszen az Ő adójából üzemeltetik. Tehát még ha ingyenessé teszik, akkor sincsen ingyen, mert a miénk, akik adót fizetünk.
2021. szept. 16. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!