Amikor a MÁV vonatot pótol, PÓTLÓAUTÓBUSZOK járnak akkor azok a pótlóbuszok hogyan néznek ki? Milyen típusú? Vagy ha van róla kép akkor küldenétek?
Így van, ahogy az előttem szólók írták, a MÁV-nak szerződése van rengeteg Volán társasággal, alvállalkozóval, magánszemélyekkel országszerte, akik szükség esetén elvégzik a pótlást. De még így is rendkívül sok időbe telik a pótlást megszervezni, a buszokat megigényelni. Az esetek nagy részében 256-os Ikarust küldenek pótlóbuszként.
Példa eset:
2011. augusztus 12-én lehalt egy négy kocsis M41 Kispest állomáson és az utasok pótlására ezt az egy Ikarus 256-ost küldték. Ennek köszönhetően kapacitáshiány miatt ~30 ember kénytelen volt az állomáson maradni, mert nem fért fel a buszra.
"2011. augusztus 12-én lehalt egy négy kocsis M41"
Tudtommal az nem halt le, előre tervezett pótlás volt karbantartás miatt. Csak ugye a "szakemberek" rosszul gondolták. Egyébként ha valami lehal azon a vonalon, szó sincs pótlásról. Majd mész a következővel, vagy még később, ez az elv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!