Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV-nál lehet diákmunkában...

A MÁV-nál lehet diákmunkában kalauznak lenni és mennyit keres?

Figyelt kérdés
Egyáltalán lehet diákmunkát vállalni? Iskola időben lehet?
2011. szept. 27. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogyne, például a gyermekvasút ugye...
2011. szept. 27. 15:54
 2/9 wartburg353s ***** válasza:

Gyerekvasutas lehetsz maximum vmi erdei vasútnál, a bérezésről nem tudok semmit, asszem csak a buli kedvéért csinálják.

A kalauzoknak el kell végezni egy több hónapos tanfolyamot elég szivatós vizsgákkal. Kb. 90 000-t visz haza egy hónapban, de a nem a legjobb meló, hajnali kelés, stb. Diákmunkában nem lehetsz kalauz.

2011. szept. 27. 15:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2011. szept. 27. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha még létezik a gyermekvasút akkor oda mehetsz. Én még régen voltam ott 1 hónapot akkor még azért más világ volt és jól elvoltam én ott. 36/F
2011. szept. 27. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem ne csináld, a felnőttek is kényszerből csinálják, ha nem találnak más melót... gondolj bele, beraknak egy olyan vonalra, ahol félóránként jön egy csapat cigány, akinek nincs jegye, akkor mit csinálsz velük? ők raknak le téged a vonatról, ha nagyon emberkedsz...
2011. szept. 27. 17:17
 6/9 anonim válasza:
létezik gyv de csaka buli kedvéért pénzt azzal nem lehet keresni
2011. szept. 27. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
a gyermekvasúton csak 14 éves kor alatt lehet szolgálatot teljesíteni. Kérdezd meg a Startot e-mailben: informacio@mav-start.hu, lehet, hogy van valami munkájuk (de kalauznak szerintem nem lehet menni diákként)
2011. szept. 27. 19:10
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2011. szept. 27. 20:34
 9/9 anonim válasza:
2011-09-27 17:17@ semmit nem csinál,arra sem megy ahol balhé van. A legtöbb kalauz nem keresi a bajt magának.
2012. szept. 3. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!