BKV-nál vannak még harmónika ajtós (ráncajtós) buszok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 23:34
1/9 anonim válasza:
Én láttam,vagyis utaztam a minap ilyen buszon.
2/9 anonim válasza:
Persze, hogy vannak. Hisz BKV.
3/9 anonim válasza:
BKV-ból kinézem, hogy még omnibusza is van valamelyik külvárosban…
4/9 anonim válasza:
Igen, de csak csuklós (Ikarus 280-as) változatlan. A szőlő Ikarus 260-as ráncajtósok közül 2001-ben selejtezték az utolsót. Csuklós ráncajtósból van kb 40-45 darab, ezek 1986-1987-es évjáratúak.
6/9 A kérdező kommentje:
Abban tudnál segíteni, hogy mely viszonylatokon találkozhatok velük?
2011. szept. 16. 21:23
7/9 anonim válasza:
A 30-as buszon mindig van legalább egy, tehát ha kivárod az összeset, biztos megtalálod. :) Előfordulhat még a 31,85E,169E járatokon, de igazából bárhova kerülhet ahol csuklós busz közlekedik.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2011. szept. 16. 22:11
9/9 anonim válasza:
Itt Zuglóban ahol lakom még látni néha régi csuklós ikarus troliból is harmonika ajtósat a 81-es vonalán. Kiskoromban egyébként én is szerettem az ilyen buszokat, tökre örültem mikor ilyen jött! Aztán így 20-on túl 2011-ben már csak negatív elcsodálkozás ér, ha látok még ilyen buszt. De a legjobbak természetesen a régi orosz trolik. Na azt senki sem tudja überelni, persze negatív irányba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!