Az mi hogy van berletem es az ellenor leszallit a buszrol?!
Figyelt kérdés
nem volt nalam a diakom elveszett de volt szemelyim. teljesen bepipultam h ne szorakozzon itt velem van berletem.aztan betettem a fulhallgatom hatha eltakarodik es ott allt es magyarozott 20 cmre az arcomtol.aztan mondta h szalljak le en meg kivoltam akadva erre egy faszi beszol nekem hogy szemtelen vagyok szegyenjem magam h mereszelem .jo leszallok aztan beszol h rondasag.na en azon a pontok kezdtem el rohogni.nem szegyenlik magukat?:) magyarorszag igy szeretlek2011. szept. 5. 22:03
11/12 anonim válasza:
Ellenőr válogatja, nekem sosem kérik a diákomat elég a bérletem bemutatni (pedig a diákszám sincs rá írva) Én valamennyire megértelek,hisz bunkóság volt az ő részéről is viszont a te részedről is, amúgy az a beszólás tényleg érdekes:S
12/12 anonim válasza:
A bunkó valóban a kérdeőz volt, mert amikor magyarázott neked akkor bedugtad a fülest.. nemvédem a bkv ellenőrt, ő csak a munkályát végezte. belekell törődnöd hogy most nem neked van igazad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!