Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest 23. kerületből...

Budapest 23. kerületből (Hősök tere) mennyi idő alatt lehet bejutni a Fővámtérre? (Corvinus)

Figyelt kérdés
Neten kalkulálni én is tudom kb. az utat, itt most tényleges tapasztalat érdekelne elsősorban. Ha az nincs, akkor ami van, minden jobb a semminél. Köszi!
2011. aug. 26. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Hévvel a Vágóhíd kb 20 perc, Vágóhídtól 2-es villamossal Fővám térig kb. 10 perc, plusz várakozási idő, ami változó (0-15 perc kb).
2011. aug. 26. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:

azt sem árultad el, milyen időszakról van szó

a tényleges tapasztalatom az, hogy az utvonalterv.hu jól szokott kalkulálni, miért pont ezen az útvonalon tévedne?

2011. aug. 26. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs az off-ért ,de jár már a hév a Vágóhídtól?
2011. aug. 26. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem a hév, a 2-es villamos
2011. aug. 26. 23:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor nem olyan vészes, korrekt várakozási idővel olyan 35 perc alatt akár meg is lehet úszni. Na csak jól döntöttem, hogy itt vettem házat.

Igen, kihagytam, hogy milyen időszakba, ezt pontosan szerintem én is akkor tudom meg, ha lesz vmi órarendem.

Esetleg autóval ugyanez az idő csökkenne/nőne valamit?

2011. aug. 27. 01:29
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem nőne mert dugó, lámpa, belvárosba eljutni hát ....

inkább a hév meg villamos

2011. aug. 27. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!