Miért nem használják már az alstom metrokocsikat?
Figyelt kérdés
Sok dolgot hallottam és összezavarodtam, mostmár semmit sem értek. Légyszi segítsetek!2011. aug. 14. 21:58
1/9 anonim válasza:
Röviden: Mert nincs futásengedélye Magyarországon.
2/9 anonim válasza:
nincsenek meg a kocsik :D úgy volt, hogy a francia cég szállít, csak közbe voltak engedélyviták, közbe meg nem gyártottak semmit csak ültek a pénzen.
3/9 anonim válasza:
Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy 3 szerelvény ittvan náunk, az összes többi az Alstom lengyel gyárában várja a leszállítást, kb 1,5 éve...
5/9 anonim válasza:
És mi a probléma vele?
Képzeld a svájci Stadle motorvonatok szerkezeti elemit meg itt Magyarországon gyártják.
És?
A mai minőségbiztosítással teli világunkban gyakorlatilag mindegy hol készül a termék, ha az előírt anyagokat alaklamzzák és az előírt technológiát betartják.
ez pedig a gyártó felelőssége.
6/9 anonim válasza:
azt írtam francia csak kijavítottam, hogy lengyel... kell itt fontoskodni
7/9 anonim válasza:
Nem kell a duma...
A cég francia, a kocsik viszont a francia cég lengyel gyárában készülnek.
8/9 anonim válasza:
Látom megtaláltátok a lényeget...igen francia a cég, de nem az Alstom sara hogy nincsennek még metró-kocsik, hanem a lopós városvezetésé.
9/9 anonim válasza:
Azthiszem az, hogy az alstom nem a magyar szabványoknak megfelelő kocsikathozott, az nem a városvezetés hibája. Akárhogy kenegetjük a szart akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!