Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol kell a 40-es buszról...

Hol kell a 40-es buszról leszálljak, hogy a budaörsi virágpiacon találjam magamat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld ki, hogy megnézed a bkv oldalán a megállóit, hátha magadtól rájössz. Ha nem megy, segítünk.
2011. aug. 7. 23:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Tyuuha,ezzel már MOST rengeteget segítettél (:.Nos már megnéztem,és ilyen,hogy budaörsi virágpiac,nos ilyet nem találtam/láttam.

Szóval most igénybe venném a kapcsolataidat,hogy válaszolj egy egyszerű kérdésre,amire könnyebb lett volna rögtön válaszolni,mint megpróbálni kioktatni a másikat.

Köszi előre is (:!

2011. aug. 7. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, nem kioktattalak, csak napi 100 és 100 ilxen kérdés kerül fel az oldalra, amire 1 perc alatt meg tudnátok találni a választ, ha egy kicsit is akarnátok...

A BKV oldalán is ha akarod megjeleníti a megállókat térképen, onnan már csak egy pillanat megtekinteni, hogy melyik megálló van legközeleb...

Az információ elérhető, csak ki kell érte nyújtani a kezed... Madárhegy lesz a nyerő.

2011. aug. 7. 23:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen (:!
2011. aug. 7. 23:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!