Győriek! Mennyibe kerül a buszbérlet?
2010 ft a bérlet.
Annyira nagyon tényleg nincs messze, de azért szakadóesőben meg télen -10 fokban bizony jó buszozni.
Szerinte a 2e ft nem olyan vészes ár amibe ne lenne érdemes beruházni.
Bérletet venni a Révai buszállomáson tudsz hó elején, de az egyetemi kisházbban is.
A 2010 forint tényleg nem olyan vészes,többre számítottam. Nekem is a szakadó esővel és a -10 fokkal van bajom,na meg amikor annyira erős szél fúj hogy az ember kezéből kicsavarja az esernyőt és sz*rrá ázik.
Azt hiszem majd szeptemberre veszek bérletet aztán egyszer-kétszer elmegyek gyalog és felmérem mennyire vészes. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Szerintem is jó megoldás ez vegyél bérletet, és buszozz-gyalogolj, mikor mihez van kedved.
Én is ezt csináltam, amikor volt kedvem és szép idő volt, gyalogoltam. Igaz én a külső kollégiumban lakom, oda azért messzebb van az egyetem, de 30-35 perc alatt kényelmesen megjárható.
A 2-23 buszokhoz egyelőre gyalogolni kell, de amint elkészül a körforgalom az egyetem előtt, amiben a buszok vissza tudnak fordulni+elkészül az infrastruktúrája a végállomásnak át fognak járni, és az egyetem előtt tesznek le.
Plusz az egyetemnél megy el a 6-os és 11-es busz igaz a Révaiból a vasútállomásig gyalogolni kell.
Eső ellen meg esőkabát, kisebb helyen elfér mint az ernyő és nem csavarja ki a szél sem :P
Miylen szakos leszel?
Jó látni hogy ilyen segítőkész emberek járnak oda,igazából már előre félek mert úgy megyek oda hogy nem lesz egy ismerősöm se. Kereskedelmi szakmenedzserre fogok menni mert a kereskedelem-marketingre nem vettek fel és álítólag ha megcsinálom ezt a szakot akkor pár tantárgyat be lehet majd számítani az alapképzésben.
Már azon is gondolkodtam hogy koleszos leszek,mert lehet hogy az még jobban megérné,de előbb talán megpróbálom a mindennapos bejárást. Ha úgy döntök hogy nem bírok bejárni minden nap akkor félévkor jelentkezhetek a koleszba vagy már csak jövő szeptemberben lehet jelentkezni?
Ha a koliba is szeretnél menni esetleg, akkor most kell jelentkezned, később már nem tudsz. Maximum méltányossági kérelmet lehet beadni a nehéz helyzetre hivatkozva de azt azok szoktak, akik jelentkeztek ugyan de nem vették fel őket. Félévkor nem lehet bekerülni, csak várólistáról, de az a tapasztalat, hogy a várólista nem nagyon indul meg, tehát aki oda kerül, gyakorlatilag ott is marad. (Nem nagyon költöznek ki év közben emberek, ha meg igen a megüresedő helyeket hamar betöltik...)
Tehát ha ez is felmerül, akkor jelentkezz most. Nekem szaktársam tatabányai, ő kolis.
Nem kell félni, hogy nincs ismerősöd, sok embernek nincsen amikor ide kerül. Sőt, szerintem jobb annak akinek nincsen, mert akinek van azzal sülve-főve együtt, közben meg elfelejt a szaktársaival foglalkozni, velük kapcsolatot teremteni. Egy fél év után több ismeretséged lesz mint annak aki ismerőssel jön ide, mert neked mástól kell segítséget kérned, és közben ismerkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!