Kb. mennyiért visz el a taxi a Déli pályaudvarról a Hajógyári szigetig?
Taxitársaságtól / sofőrtől függ.. Kb. 3500-7000 Ft-ig bármi lehet.
Én rendelnék a helyedben telefonon egy Taxi 4-et, és velük mennék. Szerintem ők az egyik legolcsóbbak és legkorrektebbek.
Köszi a válaszokat!
Tömegközlekedéssel mennyire bonyolult odajutni? Mennyire tudnék elkeveredni, ha még sose jártam arra? Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni. :)
Utolsó, képzeld nem vagyok drogos. Csak szimplán megyek egy napra a Szigetre, és mivel általános iskolás osztálykirándulások kivételével soha nem jártam még a fővárosban, ezért gondoltam utánaérdeklődök egy-két dolognak, és nem csak úgy elindulok a vakvilágnak...
Tisztelt Érdeklődő!
A Déli pályaudvar és a Sziget fesztivál bejárata között 7 km a távolság. Budapesten maximált a taxi díja, melyre tekintettel nappal, a 240Ft/km-s maximált tarifával,300 Ft-s alapdíjjal, és a forgalomból adódó max. 10 perces várakozási idővel, a reális fuvardíj 2300 - 2600 Ft. Ez éjszaka 40%-l lehet magasabb ha az utcán ülsz be, de ha telefonon rendelsz, akkor nem jellemző hogy taxitársaságok éjszakai felárat alkalmaznának.
Ha van a Sziget fesztiválra szóló érvényes jegyed, vouchered vagy karszalagod, akkor a City Taxival (Ez a társaság a fesztivál szerződött partnere, csak ők hajthatnak be +361 2 111-111) a Sziget fesztivál területén belüli parkolóig is utazhatsz. A taxikban is ellenőrzik a csomagodat, jegyedet. A behajtásnál az ellenőrzés, és a karszalagok felhelyezése miatt várni kell, mely idő alatt fizetni kell a taxi várakozási díját. Ez akár 5-10 percig is eltarthat.
Érezd jól magad a Szigeten!
Tisztelettel
Bősz Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!