A ráckevei HÉV végállomás messze van ott a dunaparti piactól?
Figyelt kérdés
Mert ott a piacon régen voltam (nem oylan rég fél éve) személykocsival megálltunk ott és voltak ilyen indián árusok , nagyon frankó hely volt sok jo cucc csak kevés pénz volt nálam most vissza szeretnék menni :)2011. júl. 19. 17:53
2/3 anonim válasza:
A Hévtől 10 perc??? Esetleg kerékpárral, dehogy nem gyalog, az biztos! 20 perc séta biztos van. De miért nem mész busszal, majdnem minden Hévhez csatlakozik busz is! Leszállsz az Áruháznál és ott a piac , fél percre meg az indiánok!
3/3 anonim válasza:
140-15km, lemértem. Szerintem is nagyon kóser árusok vannak, mindig ott vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!