Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen az a jegy, ami az...

Milyen az a jegy, ami az összes tömegközlekedési járműre felhasználható?

Figyelt kérdés
Busz, troli mindenre és melyik a legkevesebb nap ameddig használható és árban mennyi? És jobban kijövök, ha vennék egy ilyet, mint mindennap megveszem a vonat, metró stb jegyet?
2009. ápr. 2. 14:18
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
És az ilyet, hogy kezelik le vagy az dátumot nézik, hogy meddig használható fel?
2009. ápr. 2. 14:19
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Budapesten, ha jegyet veszel, az mindenre használható.

[link]

2009. ápr. 2. 15:11
 3/18 A kérdező kommentje:

De nem tudok ezen kiigazodni...

Szóval olyan jegy kéne, ami vonat, metró, busz (ez a 3 kell csak) 1 hétig úgy utazzak mind a hárommal, hogy ne kelljen minden nap jegyetvenni mindegyikre, de ezen az odlalon arra amúgyse kapok választ, hogy hogy kezelik le stb, szóval, ha van ilyen annak mi a neve, meddig jó, hogy kezelik le? Ha valaki megtudja nekem mondani részletesen annak örülnék, link meg nem kell, mert én is megtudok nézni ilyeneket magamtól kérdezés nélkül azért kérdeztem itt, mert erre nem kapok konkrét választ neten!

2009. ápr. 2. 15:21
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
bérletnek hívják
2009. ápr. 2. 15:45
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

én első

igen bérletnek hívják és ami linket átküldtem azon láthatod is. A jegyeknél is látod, hogy van túristajegy, hetijegy, döntsd el, hogy mit akarsz.

Ha meg sem nézed a választ, akkor miért morogsz, hogy nem kaptál választ? Szépen olvasd végig és megtalálod, hogy neked melyik jegy/bérlet a jó.

2009. ápr. 2. 15:51
 6/18 anonim válasza:
78%
A bérlet nem egy hónapra szól?Nem vagyok pesti azért kérdem...mert egy hétre kéne a csajnak!
2009. ápr. 2. 15:52
 7/18 A kérdező kommentje:

AZÉRT KÉRDEZEM, MERT NEM TUDOM!!!!!

Ha csak így tudtok válaszolni akkor inkább nem is kell!

2009. ápr. 2. 15:52
 8/18 anonim válasza:
95%

Hetijegy 4 400 Ft

És akkor azon az adott héten minden tömegközlekedési járműn utazhatok?

(nem a kérdező vagyok de engem is érdekel

2009. ápr. 2. 15:53
 9/18 A kérdező kommentje:
Eddig én is eljutottam innentől ragadtam le amúgy én is, de válaszolni értelmesen luxus..
2009. ápr. 2. 15:57
 10/18 anonim válasza:
94%
MErt értem mit kérdez ő,nem tudja ki venni abból a táblázatból, hogy a sima hetijeggyel bármire fel lehet e szállni?
2009. ápr. 2. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!