Milyen az a jegy, ami az összes tömegközlekedési járműre felhasználható?

Budapesten, ha jegyet veszel, az mindenre használható.
De nem tudok ezen kiigazodni...
Szóval olyan jegy kéne, ami vonat, metró, busz (ez a 3 kell csak) 1 hétig úgy utazzak mind a hárommal, hogy ne kelljen minden nap jegyetvenni mindegyikre, de ezen az odlalon arra amúgyse kapok választ, hogy hogy kezelik le stb, szóval, ha van ilyen annak mi a neve, meddig jó, hogy kezelik le? Ha valaki megtudja nekem mondani részletesen annak örülnék, link meg nem kell, mert én is megtudok nézni ilyeneket magamtól kérdezés nélkül azért kérdeztem itt, mert erre nem kapok konkrét választ neten!

én első
igen bérletnek hívják és ami linket átküldtem azon láthatod is. A jegyeknél is látod, hogy van túristajegy, hetijegy, döntsd el, hogy mit akarsz.
Ha meg sem nézed a választ, akkor miért morogsz, hogy nem kaptál választ? Szépen olvasd végig és megtalálod, hogy neked melyik jegy/bérlet a jó.
AZÉRT KÉRDEZEM, MERT NEM TUDOM!!!!!
Ha csak így tudtok válaszolni akkor inkább nem is kell!
Hetijegy 4 400 Ft
És akkor azon az adott héten minden tömegközlekedési járműn utazhatok?
(nem a kérdező vagyok de engem is érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!