Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Balatonra mennénk kerékpárral....

Balatonra mennénk kerékpárral. Hogyan jut el a Nyugati pályaudvarról a Délibe tömegközlekedéssel, ahol vihetem a biciklit is?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Sehol, tömegközlekedésen nem vihetsz biciklit, csak héven, az meg arra nem jár.
2011. júl. 11. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
5,2 km és 26 perc az utvonalterv.hu szerint a déli a nyugatitól bringázva.
2011. júl. 11. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Vonaton lehet biciklit szállítani, ne hallgass az elsőre. Én is szállítottam már. Jegypénztárban érdeklődj, hogy melyik vagonban van rá lehetőség. Én magammal szállítottam a személyvagonban.
2011. júl. 11. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:

"Vonaton lehet biciklit szállítani, ne hallgass az elsőre"

Ó Te jóember, és hány vonat megy Nyugatiból a Délibe?

Ne fáradj vele, hogy utánanézz, segítek: egy sem...

2011. júl. 11. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Én csak általánosságban írtam, hogy vonaton lehet biciklit vinni. De amúgy meg kérdező nevetséges táv miatt akarsz vonatozni, minek dobnál ki pénzt, mikor ott a bicikli és, hogy akarsz így esetleg Balaton kört tenni, ha ezt a pár km-et nem vagy képes letekerni? Én személyszerint mondjuk egy az egybe lemennék bicajjal a Balatonra, vonat meg minden nélkül. Mentem már 100 km-et bicajjal vidékre, csak inni kell sokat és figyelni, amúgy semmi az egész.
2011. júl. 11. 17:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Van egy megoldás: vonattal Kőbánya-Kispestig, onnan pedig megy közvetlen járat a Balatonra. Ha eleve ebből az irányból jönnél, akkor el sem kell menni a Nyugatiba.
2011. júl. 11. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
"Ne hallgass az elsőre" mintha nem tudnám basszus, és te láttál már vonat menetrendet, hány megy a nyugitótól a délibe? Megsúgom, hogy egy se.
2011. júl. 11. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
A kérdező meg egy szóval nem írta, hogy vonattal akarja megtenni.
2011. júl. 11. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!