Idén is indulnak ingyenes buszjáratok a Magyar Nagydíjra?
Sziasztok!
Első alkalommal szeretnénk kimenni az F1-re és érdekelne, hogy idén is indulnak-e ingyenes buszok a Ringre.
Illetve, hogy egész hétvégés álló bérlettel melyik kapun tudunk bejutni.
Köszönöm a válaszokat! :)
szia!idén a Volánbusz zrt szállítja az utasokat, (ha jól tudom a stadionoktól) és ingyenes lesz.(mármint a busz járat:D) (ez majd fent lesz a honlapjukon is./ha még nincs fent/ . www.volanbusz.hu )
a kérdésed második felére sajna nem tudok válaszolni, még életemben nem voltam F1en, és idén se megyek...
üdv 21N
Azt olvastam régi netes cikkekben, hogy az Árpád hídtól mennek. Sőt már nem is a Volán viszi az utasokat. csak épp azt nem írják, hogy idén mennek-e egyáltalán...
szerintem a WSR sorozatra gondoltál! :D
Sebaj! Nagyon köszi a választ!!! :)
Régebben a bkv vitte az utasokat. most a volánbusz alválalkozoja vállalta el az utas szállítást, aki a volánbusznak ki adta alválalkozásba ezt a feladatot...:D
és nem a WSR sorozatra gondoltam. vőlegényem volános. hó végén csak az mehet szabadságra aki hallott!(ezt mondta a fönöke:D) a mi térségünkből 8 csuklós volvo oda lesz uatosakat szállitani, + a pilis térségből is lesz jó néhány darab. holnap megkérdezem. és irok még pontosabb infokat;)
21N
Ejjha..szépen összekuszálódtak a szálak :D
na de hogyan kapcsolódnak be az Orangeways járatok? mert mindenhol azt írják, hogy ők felelnek az utasszállításért. ők állnak kapcsolatban a Volánnal?
Szia! 1.-2.válaszolo vagyok, bocsi hogy nem irtam eddig.:)
na hogy kikivel van az nekem magas.... de annyi szent hogy a volánbusz viszi az utasokat, több ismerös kolléga megy, többek közt párom is.
ha jól tudom összesen 17autobusz lesz.
üdv 21N
Szia! viszont azt még mi sem tudjuk h honan lesz a különjárat indulása! a wsr sorozat a stadiontól indult, eddig az f1 re meg árpádhídról... ha okosabb leszek irok még. (bár sztem stadion jobb, mert onnan könnyebben feltud menni a busz az m3asra és pikk-pakk ott van.:))
üdv 21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!