Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jutok el a XVI. kerületbe...

Hogy jutok el a XVI. kerületbe így? A többi lent.

Figyelt kérdés

Na szóval többször át kell szállnom a lényeg hogy kőbánya kispest vasútállomásnál fogok kikötni. Viszont nekem a XVI kerületbe kell menni a thorma jános utcába. Nem sok infóm van sajna, viszont az is bekavart hogy sashalom, most ez egy külön település vagy mi ez? bocs a hüly.e kérdésért de fogalmam sincs.

ÉS mivel tudok eljutni a lehető legrövidebb úton és mivel?

2011. júl. 10. 03:34
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
mint látszik vidéki vagyok, ezért kérnék tanácsot!
2011. júl. 10. 03:35
 2/11 anonim ***** válasza:
52%

google mire van?

[link]

[link]

2011. júl. 10. 04:28
 3/11 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj de tanácsot kérek és nem kioktatást. Nem voltam még Budapesten, és semmi kedvem kerülni vagy netán taxiba szállni. Különben tömegközlekedéssel megyek bár azt hittem ez egyértelmű. Csak tudod én sem villamoson sem metron nem utaztam sose, csak buszon és vonaton azon is csak távolságin. Természetessen térképen és az útvonalat én is megnéztem. Most lehet mondani hogy az nem segít vagy mi? De csak kőbányáig 170 km utazok és utána a leszálás után nem tudom hogy hova szálljak át.

Ja itt nincsenek villamosok mint bp.-en és fogalmam sincs hogy kell villamason közlekedni. Lehet hogy te egész életedbe tudtad de nekem nem volt rá szükségem mert már 2 és fél éves köröm óta bicajt használok, ha pedig nem egyértelmű: kisvárosba élek

2011. júl. 10. 04:54
 4/11 A kérdező kommentje:
*ja, akarom mondani: korom! elírás:D
2011. júl. 10. 04:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Kőbánya Kispestnél (pestiesen szólva a "Kökin") felszállsz a 85-ös buszra és a végállomásig, az Örs vezér térig elmész.

Őrsön átszállsz a 277-es buszra és a Sasvár úti megállónál leszállsz! (ez a 9.megálló.)

Buszon lehet, hogy nem lesz tájékoztatás (nem lesz kiírva az elektromos kiírón vagy a sofőr nem fogja a megállókat bemondani, így jobb ha a vezetőnek még az Örsnél szólsz, hogy segítsen.(nem ciki, sokan ezt csinálják) .És azt is kérdezzed meg, hogy visszafelé hol a megálló!

[link]

[link]

Kamerás a mobilod akkor ezt a fotózd, le segíteni fog a tájékozódásban.

[link]

Valamit nem értesz írj, segítünk!

2011. júl. 10. 06:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi a baj a [link] oldallal, amit az első írt?

Beírod a kezdő és a végpontot, és kiadja az útvonalat!

2011. júl. 10. 07:57
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Köszi a választ.

Azt nem értem hogy pld a 85 busz stb mit takar? Szóval rá van írva mint a távolságin csak pld szeged-pécs helyett 85-ös? (bocsi a hü.lye kérdésért de tényleg nem tudom)

Jó lenne megtanulni, mint mondtam én kisvárosba élek itthon bicikli vagy gyalogossan közlekedem, vidéken gyalogossan mert ott se nagy a távolság. Csak néha megyek kocsival. Nálunk pld még helyi járat sincs.

Köszi h segítesz, aranyos tőled!

Utolsó!

Én leginkább a maps.google.hu-t használom ha útvonalat nézek. Ahogy írtam már én kb 170 valahány km-t utazom csak kőbánya-kispestig. Az a link ahogy néztem nem is egész országossan tud útvonalat nézni, de majd ránézek még, eddig azt nem ismertem. Am az első válaszadónak a stílusával volt bajom.:(

2011. júl. 10. 08:37
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

Na én vagyok az utolsó:

Én naponta 400-500 Km-t is megyek az országban, ezért nem hat meg a 170 Km távolság! :) (<-ez egy mosoly)

Igen, úgy van ahogy gondolod: a busz oldalán, elején, és hátulján számok vannak. A buszmegállókban is számokkal jelzik melyik busz áll meg ott!

A villamos ugyanúgy múködik mint a busz de sárga, és sínen gurul.

A metró olyan mint a villamos, de kék és a föld alatt megy! Van sárga is, de azt nem metrónak, hanem földalattinak nevezik ezek a pösti népek!

A google maps jó, de nem tudja a tömegközlekedést!

2011. júl. 10. 11:21
 9/11 anonim ***** válasza:
59%

Egy ekkora országban egyszerűen nem lehetsz ennyire "vidéki"!

Budapesti ún "kék" busz:

[link]

Troli:

[link]

[link]

Villamos:

[link]

2011. júl. 10. 11:25
 10/11 A kérdező kommentje:

"Én naponta 400-500 Km-t is megyek az országban, ezért nem hat meg a 170 Km távolság"

Aha na persze, tehát napi szinten megteszem egy tokaj-kaposvár szintű utat kb. Esetleg akkor ha mávnál volánnál dolgozol akkor elhiszem Ki monda hogy hasson meg? Én nem.

":) (<-ez egy mosoly) " kabbe

Szted hülye vagyok? Attól hogy nem közlekedem pld villamoson tudom hogy mi az a hangulatjel.

mapsot pedig csak a távolságot nézem meg, mivel leírtam hogy vonattal és busszal közlekedem ezért én csak a menetrendek.hut használtam eddig de ismertem mást is.

Nem h.ülye vagyok láttam már csak hirtelen nem tudtam hogy rá van e írva vagy mi mivel én a távolságit használtam mivel csak az volt.

"Egy ekkora országban egyszerűen nem lehetsz ennyire "vidéki" "

Azért mert valamit eddig még nem használtam ezért miért lennék ennyire vidéki? azért erről tudnák mesélni. nem egy 8 általános vagyok, úgyh ne bánjatok velem úgy mert eléggé irritáló tud lenni

Na én léptem, nem bírom a vidéki fejemmel a beszólogató "pösti" népet.

Köszönet annak aki érdemben tudott hasznos választ adni

2011. júl. 13. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!