Meddig érvényes a Budapest bérlet? (helyileg)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már sok az ilyen kérdés, de nekem nagyon nem tiszta a dolog.
Szóval úgy értem, hogyha pl. Pécelre megyek, akkor elmehetek vele Pécel első megállójáig?
És hogy van ez a volánnal meg a mávval?
Sorry, lehet hogy idióta kérdés, de nekem még sose volt bérletem, mindig helyben jártam suliba.
2011. júl. 3. 11:14
2/5 anonim válasza:
A Budapesten belüli utolsó állomásig/megállóhelyig érvényes. Onnantól kiegészítő jegyet kell venned, de csak a BKSZ területén lévő célállomásig lehet ilyet. Ha messzebbre mész, akkor a budapesti útra is kell jegy.
4/5 anonim válasza:
"HÉV-en Budapest közigazgatási határáig, autóbuszon a Budapest közigazgatási határán kívüli első megállóig, valamint a MÁV meghatározott vonatain és a VOLÁNBUSZ kijelölt elővárosi járatain Budapest közigazgatási határáig"
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. júl. 4. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!