Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Volánbusz, Fót, segítség?

Volánbusz, Fót, segítség?

Figyelt kérdés

Szevasztok! Itt nézem hülyének azokat, akik nem bírják használni az útvonaltervezőt, és most jövök rá, hogy egy idegen helyen, 0 helyismerettel nem mindig elég az útvonaltervező, szóval bocsi mindazoktól, akiket így némán hülyének néztem emiatt, mert most egy ilyen kérdés következik.

Fóton, a Keszihegy utcába szeretnék menni, busszal vagy vonattal, de inkább busszal. Szóval hol kell leszállni a buszról? Azt, hogy merre kell gyalogolni, meg tudom nézni, csak az internetes térkép nem jelöli a megállókat, és nagyon kiokoskodni sem tudtam.

A válaszokat így előre is köszönöm.

U.I.: az útvonaltervező vonatozást és egy rahedli gyaloglást javasolt, de tudom, hogy van Fót-Dunakeszi körjárat (Budapestről megyek), ezért tettem fel a kérdést.

2011. júl. 1. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Pedig nem nehéz a térképessel sem megtalálni, sőt! ;-) Csak egy kis trükk kell benne.

A célállomásnál találomra bejelölsz egy megállót, én speciel most az utolsó Fótit a listából. És leokézod, megjelenteted a térképen. Így megjeleníti az összes érintett állomást. Onnan már csak egy google maps segítségével kell összepasszintanod hogy hova mennél, és melyik a legközelebbi megálló.

Ahogy láttam, neked a Fót(Kisalag), Sportpálya megálló lesz a nyerő, ahogy látod a mellékelt képen.

[link]

2011. júl. 1. 18:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ezt megjegyzem :D
2011. júl. 1. 18:56
 3/4 anonim válasza:

Jéé,majdnem arra lakom! :D

Amúgy egyszerűbb,ha leszállsz a sportpályánál,és elkezdesz visszafele sétálni a busszal ellentétes irányban,és a hargita utcán sétálsz fel,és onnan egyenesen(megállótól számított 3. utcán fel)..remélem érthető voltam! szerintem így sokkal gyorsabb :)

2011. júl. 2. 09:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Neked is köszi!
2011. júl. 4. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!