Szigetmonostorra, hogy lehet a leggyorsabban kijutni lehetőleg kevés gyaloglással a szentendrei hév vá. -tól?
Figyelt kérdés
kerestem megoldásokat, de valahogy én nem tudtam megoldani...2011. jún. 8. 21:54
1/2 anonim válasza:
Komppal, azt pedig, hogy hogy jutsz el a Hév-től a Kompig, meg tudod nézni a google térképen. De busszal is be lehet jutni, csak az kerül Tahitótfalu felé.
2/2 anonim válasza:
A szentendrei HÉV végállomástól a kompig (ami a Dunakorzó sétány végén található) 10 perces sétával jutsz el de a túloldalon még vagy 3 kilométert kellene gyalogolj a faluig.
A legegyszerűbb ha felszállsz bármelyik olyan buszra amelyik a Duna mentén halad felfelé mert Neked valójában a Határcsárdai megállónál kell leszállnod róla (Szentendre-Leányfalu határa).
Innen a rév kb.10 percenként indul és a túloldalról Szigetmonostor kb. 1 kilométernyi sétával érhető el.
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!