Vonatjeggyel kapcsolatban segít valaki?
Van egy olyan kedvezmény, hogy 33%-os. Azon belül is vannak kategóriák,hogy kik használhatják. Jelen esetben a "26éven aluli fiatal" kategóriáról van szó.
Annyi lenne a kérdésem, hogy azt a 26-dik születésnapomig vehetem igénybe, vagy annak a hónapnak a végéig amelyikben betöltöm a 26-ot?
Ha az van odaírva, hogy "annak a hónapnak a végéig amelyikben betölti a 26-ot", akkor...
ÉRTED???
Nem a hét végéig, nem a hónap végéig, nem az év végéig, nem addig, amíg a 27-et eléred, hanem... találd ki.
Ez mondjuk tényleg buta kérdés...
Ha 26 éven aluliak kedvezményét veszed igánybe, akkor nyilván addig érvényes, amíg 26 éven aluli vagy.
A 26. születésnapoddal már nem leszel 26 éven aluli, így aznappal ez a kedvezmény véget ér.
Nem kell leszólni!!
Azért merült csak fel a kérdés, mert az életben több helyzetben is előfordul, hogy valami nem akkor jár le amikor az ember betölti az adott életkort, hanem arra a hónapra még igénybe vehető.
Vagy elnézőek veled szemben (van ilyen).
Amúgy meg, ha nem kérik a személyidet, akkor megúszhatod, ha meg igen, akkor meg bukta, erről ennyit.
Üdv!
Utolsónak:
Tegnap még csak szerda volt :D
Engem általában többnek néznek mint amennyi vagyok, amúgy meg nem lehet kiszámítani, hogy ki fogja kérni a személyimet és ki nem.
De nem áll szándékomban bliccelni, csak érdekelne, hogy meddig használhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!