Hogyan jutok el a keletiből a Bókay János útra?
Figyelt kérdés
Az I.sz.Gyermekklinikára megyek.Metróval szeretnék menni.2011. jún. 4. 16:28
1/5 anonim válasza:
Akkor már nincs is már dolgod, mint megnyitni az bkv.utvonalterv.hu oldalt és megtervezni a saját utazásod...
2/5 A kérdező kommentje:
Hát sokra mentem ezzel is....
2011. jún. 4. 16:56
3/5 anonim válasza:
Gondot okoz 4 mező kitöltése és az ok gombra kattintás?
4/5 anonim válasza:
A kérdező nem azt kérdezte, hogy: Tudnátok-e nekem olyan oldalt ajánlani, ahol meg tudom nézni, hogy jutok el A-ból B-be hanem konkrétan Minket kérdezett arról, hogy hogyan tud eljutni. Erről ennyit, amennyi erővel leírtad, hogy mit nyisson meg leírhattad volna a normális választ is.
A Keletinél felszállsz a 2-es metróra a Déli pályaudvar irányába, leszállsz a Deák téren átszállsz a 3-as metróra Kőbánya-Kispest irányába és leszállsz a Klinikák metróállomáson. Onnan pedig besétálsz a Bókay utcába.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat.Ne nézzetek hülyének,de ha egyszer nem járok arrafelé persze h bizonytalan vagyok.A keresőbe beírva pedig nem ilyen részletes.Erzsébeti vagyok eredetileg,csak elköltöztünk 15 éve ,nem járok Budapesten.Újra köszönöm a válaszodat kedves utolsó válaszoló,sokat segítettél.
2011. jún. 5. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!