Az Óbudai vagy a Kelenföldi buszgarázs a jobb?
Kelenföld talán azért mert ott a szóló buszok között van 412-es Óbudán nincs.
Óbuda azért mert szebb vonalakon járnak a buszai. Pl 65-165, 137-237, Hűvösvölgyi vonalak. Én Óbudára mennék. De mivel nincs C D jogsim így inkább megyek trolisnak mert oda elég a B is :)
Én, mint amatőr, nem BKV-s dolgozóként, a Kelenföldi buszgarázst jobbnak találom, vagyis kívülről sokkal modernebb, mert jártam mindkét telephelynél és az Óbudait kissé lepusztultabbnak ítéltem meg, de lehet, hogy ez csak külcsín és belülről lehetséges, hogy ugyanazon állapotok uralkodnak.
Fizetés gyanánt, úgy tudom, mindegy, melyiknél vagy, mert a BKV buszvezetőinek ugyanaz a bérezésük (mármint nincs különbség a buszgarázsok között).
Minden esetre, amondó vagyok, hogy amelyikbe közelebb az eljutás, oda próbálkozz, mert hiába Bp.-en belül garantálják az 'ingyen utazásodat', akkor is, szvsz. fontos szempont az, hogy minél gyorsabban ott tudjál lenni.
köszi a válaszokat!
egyelőre mind a kettőhöz nehéz eljutnom, de majd keresek albit ha fölvesznek valamelyikbe:)
Én Kelenföldöt ajánlanám,mert talán lazábbak az emberek.Emlékszetek a vad sztrájkokra? Mikor nem vitték ki a buszokat műszaki okokra hivatkozva? Azt az Óbudások nem merték volna megcsinálni.Egyébként nem tudom hogy miért,de van köztük egy kis ellenségeskedés is. Amíg Kelenföldön dolgoztam,és mondjuk a vonal miatt "Óbudás pihenőbe" jártam, volt is hogy beszóltak hogy a másik pihenő a Kelenföldieké,ami 300m-el odébb volt. Pl:Várfok u. Óbudás, a Moszkva téren meg volt egy Kelenföldi pihenő is.
A legfontosabb,hogy adnak munkásszállást is,ha vidéki vagy.
Ha valamit nem tudsz értelmezni kérdezz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!