A keletibol megy vonat Gyorig atszallas nelkul?
Figyelt kérdés
jolenne ha menne,s nem kene atszallni az egyik vonatrol a masikra :S s ha megy akkor kb mennyibe kerul? es mennyi ideig tart az ut? s hany megallo? kulfolton elek,nem ismerem annyira a tomegkozlekedest,s nem lenne jo eltevedni,vagy elmenni taktaharkanyig... elore is koszonom2009. márc. 17. 22:34
1/7 anonim válasza:
Csakis. Van eurocity, meg intercity, gyors és személy. Egyikről sem kell átszállni, de nehogy túlmenj, mert megy tovább Bécsbe vagy Szombathelyre.Előbb Győr-Gyárváros, pici állomás jön, de itt is megállhat, ne szállj le csak a nagyállomáson. Meglátod.
a peron: [link]
Kívülről ezt látjuk, de a vonatból nem: [link]
Az előtte levő állomás: [link]
2/7 anonim válasza:
2040 vagy 2560 ft
Jön átszállás nélkül Békéscsabáról is (és Bukarestből is a Dacia)
3/7 anonim válasza:
másfél óra.
www.elvira.hu
itt mindent megtudhatsz.
4/7 anonim válasza:
Ha van még az Orient Express (Orient nemzetközi gyorsvonat, Bp-Párizs), akkor javaslom azt. Kultúrált, kényelmes, 1:20 perc. IC 1:35-1:40 körül, gyorsvonat meg 1:50-2:00. Busz a Népligetből indul és 1:50 perc alatt ér oda. Én azt jobban szerettem (10 éve...).
5/7 anonim válasza:
keletiből átszállás nélkül juthaszt el győrig, akár IC-vel jössz, akár személlyel, akár gyorssal. gyorssal kb. 2 óra az út. tudom, mert ezen a vonalon járok én is. de a déliből gyakrabban indulnak vonatok győrbe.
6/7 anonim válasza:
Nyugi, Keletiből is óránként megy, nyugodtan szállj fel ott!
7/7 anonim válasza:
Déliből ne menyj!!! Azok személyvonatok, és minden görbe fánál megállnak. Menetidő kb 3 óra, ha nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!