Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan lehet eljutni Óbudáról,...

Hogyan lehet eljutni Óbudáról, az RTL-székházába?

Figyelt kérdés
Minél rövidebb idő alatt, és okos, pontos infókat, ha lehet! Köszönöm :)
2011. máj. 30. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Minek akarsz odamenni?:DD Benneleszel a TVbe?:D
2011. máj. 30. 18:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Lesz egy kis dolgom ott :)
2011. máj. 30. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Taxi, busz, kerékpár, gyalog...
2011. máj. 30. 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Óbuda elég tág. Egyébként az RTL székház a Nagytétényi úton van, a Campona mellett. Busszal tudod megközelíteni, a belvárosból a 33, 33E és 233E buszokkal, a Jókai Mór utcánál kell leszállni. Esetleg vonattal is lehet menni a Déliből, Budatétény megállóig, de akkor elég sokat kell gyalogolni, mert az a Való Villánál tesz le, és maga a székház a Campona másik oldalára esik.
2011. máj. 30. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Óbudáról egyébként valószínűleg a 86-os busz jó neked. Azzal menj el az Október 23. utcáig, és ott szállj át valamelyik fentebb említett buszra. Reggel és délután a 33E-re vagy 233E-re, mert azok gyorsan ott vannak, csúcsidőn kívül meg a sima 33-assal, viszont az olyan, mint a tetű.
2011. máj. 30. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
A 86-os busszal, az Október huszonharmadika utcánál szállj át a piros 33-asra, vagy a piros 233-asra vagy a fekete 33-asra és a Camponáig kell menni (Lépcsős utca). Javasolnám, hogy menj vonattal Budatétényig csak hát, a Déli vagy a Kelenföldi pályaudvar megint csak kerülő ha Óbudáról jössz.
2011. máj. 30. 22:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Nincs fekete meg piros 33-as, 233-as. 33-as, 33E és 233E van. Nincs színük, a 233E-nek soha nem is volt.

Másrészt én már egyszer leírtam, hogy jut el a székházba. Nem a Lépcsős utcáig kell menni, mert ott nincs semmilyen székház. A Jókai utcánál van a székház. Épp ezért is írtam, hogy a vonat sem annyira jó, mert az elég sok gyaloglás visszafelé.

2011. máj. 30. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Jól van, nem kell kioktatni, bocsánat, hogy nem olvastam át az összes választ, mielőtt én is válaszoltam. A piros buszok nekem akkor is pirosak maradnak, ha úgy nőttem fel, hogy nem 7E van, hanem piros hetes akkor még egy darabig úgy is fogom használni, egyébként még így is jobb mintha azt mondanám, hogy keretes.
2011. máj. 31. 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Csak lehet, hogy valakinek a piros hetes meg fekete hetes az kétféle kártyalap a francia kártyában. Aki nem él itt olyan régóta, annak ezek nem sok mindent mondanak, mert semmi logika nincs benne. Ha zavar az E, akkor is célravezetőbb a "gyors" fogalmat használni, abban sokkal több logika van.
2011. máj. 31. 18:42
 10/10 anonim ***** válasza:
elég fiatalka és erősen vidéki lehet az, akinek a piros hetesről a francia kártya jut eszébe, ha budapesti tömegközlekedésről van szó :P
2011. máj. 31. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!