Elhagytam egy csomag ruhát a buszon, megtalált a
buszvezető, ma megyek érte. Vigyek neki cserébe valamit?
Ha igen, mit?
2011. máj. 28. 17:38
Fű ba.szki, de ku.rva negatív itt a többség. :D Kit érdekel, hogy leadta-e, vagy sem. A lényeg, hogy megvan a cuccod. Léteznek még emberek, akik még önzetlenül, szívesen segítenek másoknak. Valószínűleg egy köszönömmel is beéri. Vagy ha úgy jobban érzed magad, vigyél neki egy sört. Nem kell itt túlspilázni a dolgokat. :)
2011. máj. 28. 17:43
13/21 A kérdező kommentje:
Jólvan, köszönöm szépen, viszek neki egy üveg bort.
Volán egyébként.
1. lehet még nem volt alkalma leadni, mert van hogy a ház elött parkolnak a busszal kiállás(rövid,pár órás pihenö) alatt
2. lehet tudta, hogy ha leadja, akkor azt Mancika néni meg Jóska bá' fogja lenyúlni, aztán ha keresik csak széttárja mindenki a karjait.
Mi pénztárcát öriztünk pénzzel, mert KIZÁRT, hogy nem csincselték volna el, min. a pénzt, ha leadjuk
1üveg bor, korrekt (az orvosnak is kotelessége ellátni hálapénz nélkül és a pincér is kiviszi a kaját ha nem adsz borravalót akkor is...)
2011. máj. 28. 17:54
15/21 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy mindenki milyen rossz indulatú!!!Örülj, hogy egy becsületes emberhez került a csomagod!!És szerintem illik valamivel meg köszönni!Ritka a becsületes ember!!!De az alkohol lehet, hogy bukós, mert mi van ha nem iszik??Egy tábla csoki..ilyenek.sztem
2011. máj. 28. 17:57
300.000 ft-os fényképezőgépet hagytak a buszon. A sofőr megtalálta, leadta. Mikor keresték a gépet mondták, hogy megvan. Mondták, hogy van két kicsi gyereke a sofőrnek. Még két sportszeletet se hoztak.
2011. máj. 28. 19:47
Egyszer telefont találtam vonaton. Felhívtam belőle a tulaj anyukáját. Akart adni egy 5-öst, de nem fogadtam el.
2011. máj. 28. 20:40
Viszont ettől függetlenül adhatsz neki 1 üveg bort. Persze nem 2-3 ezerért. Pár száz ft-ért jelképesen.
2011. máj. 28. 20:40
Egy kis üveg bort (jelképesen), meg egy kis rágcsálni valót, de ez is, jelképesen.
Az is lehet, hogy elutasítja, de nem hinném.
Írnám én is a sört, de a bort mégis többen kedvelik, mint a sört.
2011. máj. 30. 10:17
Gesztus. A koszonom tárgybeli megnyilvánulása. A telefonos sztorinál pedig nagyra értékelendo a szándék és a visszautasitas is.
2011. máj. 30. 15:30
Kapcsolódó kérdések: