Ilyet lehet helyközi járaton?
Figyelt kérdés
Debrecenbe utaznék holnap apummal. Nekem van 90%-os kártyám (ami a kisérőmre is vonatkozik) de suli miatt diákbérletem is. Útvonal Gyöngyös-Eger(átszállás)-Debrecen. Olyat lehet-e hogy én Egerig a bérletemmel megyek, de apumnak a 90%os kártya miatt kérek 90es jegyet? (utána mind2nknek 90es) Vagy csak úgy lehet hogy mind2en 90eset kérünk? (úgy nem akarom hogy nekem bérlet, neki egész, mert nagyon drága)2011. máj. 27. 19:45
2/4 anonim válasza:
Azt hiszem, így nem lehet. A bérlettel is csak A-ból B-be újabban. Szóval szerintem vegyél két 90%-osat. De azért kérdezd meg, hátha, de akkor elővételben vegyétek a jegyet ne tartsatok fel miindenkit a buszon. :D
3/4 Tubarózsa válasza:
szia! nem nem lehet. ha gyöngyös-eger közt bérlettel mész akkor apudnak teljes áru kell! olcsobb ha gyöngyös-debrecen közt veszel 2db 90% jegyet. (de az a biztos ha a pénztárba megkérdezed, ott jobban, meg napra készen tudják) de nekem ez a legutolso infom erről.
üdv 21N
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, mindenkinek ment a zöld kéz! :)
Szerintem nem vacakolunk, 2db 90%ossal elmegyünk.. nem olyan nagy plusz ez így.
2011. máj. 27. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!