Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ugye eszerint nem kell sehol...

Ugye eszerint nem kell sehol sem átszállni?

Figyelt kérdés
[link] Ti tanácsoljátok, ezt az utazási módot Egerbe?
2011. máj. 26. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Elvirára nem tudsz linkelni, mert a link a kezdőoldalt hozza be mindig.

Csinálj egy képernyőmentést, vagy írd le honnan hova mennél és melyik vonatot nézted.

2011. máj. 26. 22:28
 2/6 A kérdező kommentje:
okés, szóval Budapest-Keleti -> Eger közvetlen elérhetőség kellene nekem. Átszállás nélkül!!! délelőtti órákban. azt írja van ilyen kétóránként.és érdekelne, h valóban nem kell átszállni? mert csalódtam már előre kiírt menetrendben! DE HA MÁS MEGOLDÁS IS VAN, SZIVESEN VENNÉM... Köszi
2011. máj. 26. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen minden második órában van közvetlen gyorsvonat (sebesvonat) Egerbe. Nem kell sehol sem átszállni, Keletiben felszállsz, Egerben leszállsz.

Indulás Keletiből:

5:00, 7:00, 9:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00

Érkezés:2 óra 8 perccel később.

2011. máj. 26. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Busszal is jöhetsz Egerbe ugyan úgy átszállás nélkül. Gyakrabban is jár, mint a vonat.
2011. máj. 27. 16:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Hát a busz, az nem a Stadionoktól megy? hát azt a helyet nem ismerem. És talán a vonat kényelmesebb! De még végiggondolom! :)
2011. máj. 27. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, a Stadionoktól jön. Nem nehéz oda sem eljutni, ott jár a 2-es metró, az 1-es és az 1/A-s villamos. Kinek mi tetszik, én a buszt tartom kényelmesebbnek, de ez a te egyéni döntésed :)
2011. máj. 28. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!