Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jutok el Pécsen a Rókus...

Hogy jutok el Pécsen a Rókus utca 2-be?

Figyelt kérdés
Melyik buszra kell felszállnom az állomáson, és hol kell pontosan leszállnom, hogy megtaláljam a Rókus utca 2-t Pécsen? Köszönöm!
2011. máj. 23. 10:32
 1/6 komasa ***** válasza:
64%
30-as vagy 37-es buszra szállj, és menj vele az alkotmány utca megállóig, ez a megálló egy spar előtt van. Leszállsz, átmész az úton, és elindulsz abba az irányba, amerre a busz ment. A következő saroknál fordulj balra, és az a Rókus utca.
2011. máj. 23. 10:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb, ha felszállsz a 30-as buszra, elmész vele az Ifjúság útig. Ott átmész az út túloldalára, elindulsz kicsit visszafelé, amerről jött a busz és jobbra lesz a Rókus utca. Nagy, rondasárga épületek. Középtájon lesz a porta és a kocsibejáró a belső udvarra, ott eligazítanak majd.
2011. máj. 23. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Na, itt egy térkép. Bejelölve a két megálló és a Rókus 2. Így a legbiztosabb:

[link]

2011. máj. 23. 10:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek!!! :)
2011. máj. 23. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
2011. máj. 23. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pesti vagyok, úgyhogy ha arra jársz, tedd kérlek helyettem is tiszteletem a messzi földről híres Rókus kocsma előtt :D
2011. máj. 23. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!