Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Stadinoktól hogyan jutok el...

A Stadinoktól hogyan jutok el legkönnyebben Budaörsre?

Figyelt kérdés
Köszönöm!
2011. máj. 22. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:

2-es metró-> keleti pu.

7,7e 173,173e-> móricz zs. körtér expresst, ajánlom, de figyelj, mostanában nem mindegyik az, ami piros.

240,240e -> leszállsz ahol szeretnél pontosan, bkv honlapján fent van a menetrend

A Móriczon majd, ahogy leszállsz a 7-es buszról, indulj el visszafele, lesz egy sarki ház, éppen újítják felfele, ott van a 61-es villamos végállomása, annak az oldalában lesz a megállója a buszodnak (villányi út).

2011. máj. 22. 23:33
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
2-es metróval mész egy megállót a Keleti pályaudvarig, onnan 173E busszal Kelenföldi pályaudvar végállomásig.Onnan volánbusszal az Érd fele menő busszal.. és félúton leszállsz Budaörsön.
2011. máj. 22. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:35

Ez nem jó!!! az Érdi buszok a Balatoni úton vagy autópályán mennek és csak a benzinkútnál állnak meg onnan meg azért onnan besétálni Budaörsre...

Az első írta meg jól, én még egy olyat tudok ajánlani, hogy a Stadionoktól a 2-es metróval elmész a Moszkvára vagy a Délihez és onnan a 139-es busszal elmész a Sasadi útig és ott szállsz fel a 240-esre vagy a piros 240-re.

Egyébként mehetsz vonattal is a Déliből vagy a Kelenföldről csak hát a budaörsi állomás sem éppen a város közepén van.....

2011. máj. 23. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudom hol állnek meg a buszok, igen ott az autópályán..ami Budaörs, csak be kell sétálni. Azért mondtam így, mert amikor még busszal jártam, én így mentem volna.Csak segíteni szerettem volna.
2011. máj. 23. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!