Tudtátok h régebben a kiföldalatti a felszínen is járt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 13:51
1/6 anonim válasza:
A Városligetben - igen!
Csak nem igazán nézett ki szépen, ezért is volt jó döntés a föld alá bevinni az egész vonalat.
2/6 anonim válasza:
Nem a szépsége volt a döntő, hanem az, hogy meghosszabbították a vonalat a Mexikói útig :D
Amúgy szép volt az a megoldás is, a régi gyalogos felüljárója felújítva még mindig látható a Városligetben.
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem volt hangulata....de nem tudom mennyire hozható összefüggésbe ezzel,de ahogy a földalattin haladunk a Városliget felé a Hősök tere után,ott félutnál kb. egész máshogy néz ki az alagut.Emiatt??
2011. máj. 22. 15:47
5/6 anonim válasza:
ha már az érdekességeknél tartunk, a deáknál is kicsit más volt a nyomvonala, ha nagyon figyelsz, még lehet látni az alagút falánál azt a részt, ahol régen járt és befalazták. Azt hiszem a régi megálló helyén van most a földalatti múzeum.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen erről hallottam:)
2011. máj. 23. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!