Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten egyvonalas BKV bérlet?

Budapesten egyvonalas BKV bérlet?

Figyelt kérdés
Budapesten ha csak egy vonalon akarok utazni - 139-es busszal, azon is csak 6-7 megállót - meg kell vennem a 9800,- Ft-os bérletet? Nincs valakinek jó megoldása, ötlete?
2011. máj. 16. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, meg kell venned, én nem ismerek kiskaput
2011. máj. 16. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lenne rossz az egyvonalas bérlet, buszra 5 megállós szakaszjegy, stb., de ez egyelőre csak utópia. Az igazi megoldás az elektronikus rendszer lenne, abban minden ilyen meg lenne oldva, de jelenleg nincs ilyen.
2011. máj. 16. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Munkába vagy iskolába járáshoz kell? Napi szinten utazni fogsz? Hogyha nem vagy túl kényelmes akkor szerintem ne vegyél CSAK ezért bérletet, hanem sétálj. De ez persze csak akkor jó megoldás, hogyha a városon belülre máshova abszolút nem utazol csakis ezen a vonalon 6-7 megállót naponta.
2011. máj. 17. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok ja elnézést, most tudatosult bennem, hogy a 139-es az megy fel a Gazdagrétre, hát azért onnan a hegyről én se vállalnék be naponta egy sétát a Moszkvára vagy a Déli környékére. Akkor szerintem nincs más megoldás maradt a drága bérlet.
2011. máj. 17. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy ha tuti hogy csak ezen a vonalon fogsz utazni akkor a napi 2 jegy talán nem olyan huzós.
2011. máj. 17. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Napi 2 jegy az napi 640 forint. 20 napra ez 12800 forint, és akkor ha bármi van, és máshova szeretne utazni, az újabb kiadás. Semmiképp nem éri meg jobban.
2011. máj. 17. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!