Hogy jutok el a belvárosból BKV-vel a Hungexpo-ra?
Van főbejárat, a többség ott megy, be meg talán az I-esen lehet még bemenni. De a 100-as busz pont a főbejárathoz visz.
Amúgy jó még a 37-es villamos is, de akkor a Salgótarjáni útnál lévő vasúti híd előtt le kell szállni (fent a dombon van a megálló) , gyalog át a hídon, a vasúti delta vágánynál erősen figyelni, hogy nem-e jön vonat, és ott van lent a BNV.
Kedves Kérdező!
Én itt dolgozom.
Ha valamilyen nagyobb kiállításra/rendezvényre jössz a 100-as busszal, érdemes figyelni, és ha a III-as kapu nyitva van, ott leszállni. Mielőtt beállna a megállóba a busz, észre lehet venni. Közelebb van a pavilonokhoz. A főbejárat is teljesen jó, ha szeretsz sétálni.
manju
Kedves Kérdező!
Az utolsó tippet nem javaslom. Ez van a lehető legmesszebb. Olyan, mintha a buszról a VI-os kapunál szállnál le. Lehet, hogy megspórolsz némi időt, mert esetleg nem kell átszállni, de ezt el is veszíted a hosszú séta miatt.
Az a kiállítás akkor a Mach-Tech lesz. Az Örsről pontosan szoktak indulni a buszok. Kiállításkor ráadásul gyakrabban is jár, mint a hivatalos menetrend. Azért számolj rá némi plusz időt az esetleges dugó miatt. Nem biztos, hogy lesz, de inkább hamarabb érj, mint késs.
manju
Szia!
Megint én vagyok, aki ott dolgozik.
Az "A" pavilonban biztos lesz kiállítás, mert építjük.
Itt egy térkép. Meg tudod nézni, hogy miért javasoltam a III-as kaput.
manju
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!