A volánnál nincs kedvezmény gyerek után?
Szóval a vonatnál úgy van hogy a 18 éven aluli személyt kísérő felnőttnek nem teljes árú jegyet kell venni, hanem csak 33%-ost.
A volánnál nincs ilyen?illetve csak 3 gyerek után van az 50%?
Ha lenne, nagy baromság lenne a cég részéről... Ugyanúgy foglalja az ülőhelyet, mint a többi utas.
Itt biztos megtalálod egyébként.
Jó, ez nem magyarázat. Ugyanis a MÁV-nál van ilyen kedvezmény, és tudtommal ott is ülőhelyek vannak.
Amúgy erre nem lehet semmi konkrét magyarázatot adni. A MÁV ügyfélbarátabb, és szeretné támogatni a családi utazást ezzel az üzletpolitikai kedvezménnyel.
Köszönöm.Érdekes, csak azért kérdeztem, mert úgy volt hogy ma buszozok a gyerekkel, és el akartam kerülni hogy megint átcsesszenek.
Mert a vonatnál amikor először mentem a manócskámmal, kérdeztem hogy van-e valami kedvezmény, azt mondta a jegypénztáros hogy nincs.A kaller meg lecseszett hogy miért vettem teljes árút, mikor gyerekkel vagyok és mehettem vissza reklamálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!