Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A volánnál nincs kedvezmény...

A volánnál nincs kedvezmény gyerek után?

Figyelt kérdés

Szóval a vonatnál úgy van hogy a 18 éven aluli személyt kísérő felnőttnek nem teljes árú jegyet kell venni, hanem csak 33%-ost.

A volánnál nincs ilyen?illetve csak 3 gyerek után van az 50%?

2011. máj. 8. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha lenne, nagy baromság lenne a cég részéről... Ugyanúgy foglalja az ülőhelyet, mint a többi utas.

[link]

Itt biztos megtalálod egyébként.

2011. máj. 8. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Jó, ez nem magyarázat. Ugyanis a MÁV-nál van ilyen kedvezmény, és tudtommal ott is ülőhelyek vannak.

Amúgy erre nem lehet semmi konkrét magyarázatot adni. A MÁV ügyfélbarátabb, és szeretné támogatni a családi utazást ezzel az üzletpolitikai kedvezménnyel.

2011. máj. 8. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.Érdekes, csak azért kérdeztem, mert úgy volt hogy ma buszozok a gyerekkel, és el akartam kerülni hogy megint átcsesszenek.

Mert a vonatnál amikor először mentem a manócskámmal, kérdeztem hogy van-e valami kedvezmény, azt mondta a jegypénztáros hogy nincs.A kaller meg lecseszett hogy miért vettem teljes árút, mikor gyerekkel vagyok és mehettem vissza reklamálni...

2011. máj. 8. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Pénztárosnak nem ajánlott hinni... Sajnos ezt kell mondanom, sokan nagyon nincsenek képben a dolgokkal, meg amúgy is, hülye utas, csak feltartja őket.
2011. máj. 8. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:
A volánnál csak a 3 gyerek utáni 90% van, mert az szociálpolitikai, és nem üzletpolitikai...
2011. máj. 8. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!