Hogyan tudom megoldani a vonaton a bicikli szállítását?
Figyelt kérdés
itt arra gondolok hogy minden vonaton lehet szállítani?
mennyibe kerül?
hogyan szállítsam felszállokvele a vonatra?
2011. máj. 7. 21:03
1/6 A kérdező kommentje:
az elvirán néztem hogy bicikliszállítással mennyibe kerül és ugyan annyi volt mint anélkül
2011. máj. 7. 21:03
2/6 anonim válasza:
A kerékpár viteldíj a teljesáru menetjegy 50%-a.
Ha nincs a vonaton kerékpárszállító kocsi, akkor a szerelvény első vagy utolsó kocsijában a peronon van lehetőség kerékpár szállítására.
3/6 A kérdező kommentje:
és ha tesómmal utazom akinek 90%os kártyája van az azt jelenti hogy nekem meg neki 60 forint az út attól még a bicajnak ki kell vfizetni a 150forintot? (jelen esetben ez a teljesárú jegy 50%a)
2011. máj. 7. 21:26
4/6 anonim válasza:
Ha jól tudom, nem 50, hanem 25%, de minimum 50 km-re, azaz a 10 km-es jegy is annyi, mint az 50-es.
IC kivételével (pár IC-n megengedett) szinte mindenhol vihetsz bicajt, de ahol túl alacsony a peron, és hozzá túl magas a jármű, oda nem szabad szállítani.
Az Elvira nem tarifálisan jelez, csak a vonatra vonatkozóan...
5/6 A kérdező kommentje:
ahha értem naggyából
tehát ha egy állomást is megyek ki kell fizetni az 50km es jegyet
2011. máj. 7. 21:41
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!