Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » SZOLNOK hogyan jutok el az...

SZOLNOK hogyan jutok el az autóbusz állomástól a Tisza parki Verseghy ferenc gimnáziumig és ez kb. mennyi időt vesz igénybe? (érettségi)

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy aktuális lenne még, de:

10-15perc gyalog. a 15 az már nagyon max. Itt leírni nem lenne egyszerű, inkább mikor beérsz Szolnokra akkor érdeklődjél.

De nagyjából:

Kijösz a buszpályáról-átmész a zebrán a tér irányába-átmész a téren a következő úttestig ( közben ha elhaladsz a művház előtt, akkor jó irányba mész )-elfordulsz balra, és az aluljárónál levő zebrán átmész-ha átmentél, tovább mész az úton abban az irányban-az út végén, ahol van a gyaloghíd/ egy tér/ egy kereszteződés, ott balra fordulsz-ha jó helyen jársz, akkor az utca jobb oldalán pár néter után lesz egy templom, majd egy park, a parkkal szemben pedig az útca bal oldalán a gimi.

Ez nem is olyan nagyjából lett:D Egész jól oda lehet találni ez alapján:)

2011. máj. 6. 12:26
 2/7 A kérdező kommentje:
hallod csak most látom am rossz helyen szálltam le és negyven percet gyalogoltam de meglett :DD szóbelizni meg mehetek a tisza partra világomat nem fogom tudni ott se XD
2011. máj. 8. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:

:DDD Hol szálltál le? Egyébként mikor mész szóbelizni, akkor is érvényes az útvonal amit leírtam egészen addig, hogy :

az aluljárónál átmész a zebrán-mész tovább abban az irányban -az út végén lesz egy kereszteződés ahol látod a gyaloghidat.

A Versheghyhez itt fordultál le balra. Most majd ne fordulj le, hanem menjél ki a hídhoz a partra, a sétányra. A sétányon pedig jobbra induljál.

Egyébként lehet, hogy épp a gimi mellett, ahova menned kell, amellett van a híd közvetlenül. De ezt nem írom konkrétan, mert régebben két középsuli volt a parton, és nem tudom, hogy még mindig megvan-e mindkettő.

Hogy sikerült az érettségi amúgy?

2011. máj. 8. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a járókelőket
2013. márc. 10. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Lemaradtál az érettségiről(:)!
2013. márc. 10. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Még sosem voltál ott(?)!
2013. márc. 10. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez hihetetlen
2013. márc. 10. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!