Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy tudnám eljuttatni ehhez...

Hogy tudnám eljuttatni ehhez a jegypénztárashoz a jegyemet?

Figyelt kérdés
Nem akarta kiadni a jegyet amit kértem, mondván nem szabad. Máshol ki tudtam váltani, és használtam, szeretném neki elküldeni, ezt hogy tehetem meg, hogy láthassa nekem volt igazam? Ha postán elküldöm a Keleti címére, hogy ekkor meg akkor annál a pénztárnál lévő pénztárosnak küldöm, gondolom nem adják neki oda... :(
2011. ápr. 29. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
jól gondolod, de ha reklamációt írsz, meg fogják kérdezni
2011. ápr. 29. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon rá vagy pörögve, írj egy utaspanaszt, de egy elnézéskérésen túl nem fog jutni az ügy.

Keletiben volt már nekem is ilyen gondom, átálltam másik pénztárba, utánam jött, és osztotta a kollégáját, hogy nem szabad kiadni nem szabad nem szabad. Az meg le se szarta kiadta a jegyet, én meg utaztam.

Hiába, utashoz való hozzáállás nem ugyanaz még mindenhol.

2011. ápr. 29. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Utaspanaszt írj, de ahhoz nem kell maga a jegy, csak írd le a sztorit. Magát a pénztárost baromira nem fogja érdekelni, szerintem nem is fog emlékezni, de a legjobb esetben is megrándítja a vállát és letagadja. Szóval tök felesleges lenne.

Amúgy megkérdezhetem, mi volt a gond a jegy kiadásával? Érdekelnek az ilyen dolgok, és kíváncsi vagyok.

2011. ápr. 29. 23:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Fehérvárig BKSZ kiegészítőt vettem, Fehérváron átszállok, és megyek még 1 megállót, ezért a BKSZ mellé kértem egy sima jegyet arra az egy megállóra, és ez b*szta a csőrüket. Többször volt már ebből konfliktus, de ekkora még soha. Hivatalosan akkor BKSZ nélkül kellene kérnem oda ahol végül kikötök, de nem értem miért ne utazhatnék két külön jeggyel ha egyszer átszállok.
2011. ápr. 29. 23:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Jah, te vagy a BKSZ-es balhézós...

Úgy már más tészta...

Egyszer feltetted már kérdésnek, ott is a szádba rágtuk, hogy szabálytalan.

Ha emeleltt képes vagy feljelentgetni a pénztárost aki a szabálytalan jegyet NEM adta ki neked, és mutogatod azt a jegyet amit kiadtak, hát lelked rajta.

A gép kétségtelenül ki tudja adni, nyomtat neked jegyet a BKSZ határtól Székesfehérvárig. De akkor NEM (ismétlem: NEM) utazhatsz Budapesttől a bérleteddel.

Akkor is ha ezt nem vagy hajlandó megérteni.

2011. ápr. 29. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem szabálytalan. Olvasd el még egyszer, amit a kérdező írt. Átszáll, tehát az egy másik utazás, magyarul ez csak egy sima elővét. Akár Székesfehérváron is megvehetné, csak akkor kétszer kell sorba állnia, azt meg senki nem szeretne.

Ha neten venné, akkor is probléma nélkül meg tudná venni, csak a nagyokos pénztárosok dumálnak bele a dolgokba, mert - hasonlóan hozzád - ők sem fogják fel, hogy mit akar az utas.

2011. ápr. 29. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy is a jegyvizsgáló dolga, hogy eldöntse, hogy az utas szabályosan utazik-e. A pénztárosnak baromira nincs köze hozzá, lehet, hogy egy haveromnak veszem a jegyet, lehet akármi. Ő max. jó tanácsot adhat, de végső soron az a dolga, hogy jegyeket adjon ki, szóval inkább azt csinálja, mint hogy mások dolgába belepofázik.
2011. ápr. 29. 23:22
 8/9 A kérdező kommentje:

"Te vagy a balhézós..."

Elárulnád már végre hogy mi a szabálytalan egy diákkedvezményes x-től y-ig szóló jegyben?

2011. ápr. 30. 08:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy a "feljelentést" meg is tettem, mert itt telt be a pohár.
2011. ápr. 30. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!