A Déli pu-ról Ferihegy 1-re kb mennyi idő alatt tudok eljutni BKV-n?
Én többször mentem ki, én a vonatot szeretem a legjobban. Tuti, hogy indul, kb 10 percenként.
és nem szállsz át 146-szor 3 bőrönddel és nem egyensúlyozol mozgólépcsőn.
Ott leszállsz ott a peronon a lépcső a felüljáróra és a másik oldalon már látod a bejáratot.
M2 - Blaha
REA - végállomás
A REA busz nem BKV járat, ezért kicsivel többet kell fizetni érte, részletek itt:
"A vonat hátránya a gyaloglás mellett, hogy kb fél óránként jár"
Ez is egy ilyen tipikus tévhit. Elég gyakori az indulás a Nyugatiból, hétvégén és késő este persze több is lehet, de hétköznap napközben nem kell túl sokat várni.
Egyébként ha valaki a reptérre megy, akkor utána is tud nézni a menetrendben, nem kell feltétlenül gondolkozás nélkül nekiindulni.
Persze ettől függetlenül lehetséges, hogy a busz gyorsabb, de nagyon sok esetben a vonat jobb.
"kicsivel többet"
Mondjuk ha az embernek van bérlete, akkor ez az 1400 forint elég nagy luxus, főleg egy szaros buszra.
Ha nincs, akkor is összesen 2 vonaljegyből megúszható a dolog, ami még mindig csak 640 forint. De még ezzel a luxusbusszal menve is kell venni 1 vonaljegyet, így az utazás 1720 forintra jönne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!