Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Déli pu-ról Ferihegy 1-re...

A Déli pu-ról Ferihegy 1-re kb mennyi idő alatt tudok eljutni BKV-n?

Figyelt kérdés
Ha még tippet is adnátok, hogy hogy jutok el a leghamarabb, nagyon örülnék:) Illetve, ha van busz, vagy valami, ami ott tesz le, az a reptértől milyen messze van?
2011. ápr. 28. 14:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Zöld kéz mindenkinek:) Köszönöm!
2011. ápr. 28. 14:52
 12/20 anonim ***** válasza:
De mivel van internete, ezért meg tudja nézni előre, hogy mikor indul a vonat, megspórolva a várakozást. Villamossal kell egyszer átszállni a Moszkva téren, onnan a 4-6-al pedig percek alatt a nyugatinál van. Ez összesen két átszállás, nem több, mint a buszos verziónál. A felüljárót pedig sehogy sem ússza meg, ha nem a reptérnél akkor a Kökinél kell fel és letolnia a csomagoat, és ott még abban sem bízhat, hogy a lift működik (hétvégén voltam kint, akkor működött). És akkor nem beszéltem a mozgólépcsőzésről és a buszközlekedés kiszámíthatatlanságáról. De egyébként mindegy, mindkét útvonallal ki lehet jutni háromnegyed vagy legkésőbb egy óra alatt.
2011. ápr. 28. 14:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Már nincs is Ferihegy!
2011. ápr. 28. 15:03
 14/20 A kérdező kommentje:
Nézegettem én is az útvonaltervezőt, de pont ezek miatt a kis "titkos" felüljárók, és esetleges távolságok miatt vagyok kíváncsi a Ti véleményetekre:)Nem ismerem a budapesti csúcsforgalmat, csak saccperkb, de reggel 9-re kell majd a reptéren lennem, ha ez számít valamit a busz kiszámíthatatlanságánál. (És reméljük, nem gyullad ki még egy metró addig, bár ez nem ide tartozik:) )
2011. ápr. 28. 15:04
 15/20 A kérdező kommentje:
Pardon, Liszt Ferenc..:D röhej..:)
2011. ápr. 28. 15:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Én többször mentem ki, én a vonatot szeretem a legjobban. Tuti, hogy indul, kb 10 percenként.

és nem szállsz át 146-szor 3 bőrönddel és nem egyensúlyozol mozgólépcsőn.

Ott leszállsz ott a peronon a lépcső a felüljáróra és a másik oldalon már látod a bejáratot.

2011. ápr. 28. 15:08
 17/20 anonim ***** válasza:

M2 - Blaha

REA - végállomás

A REA busz nem BKV járat, ezért kicsivel többet kell fizetni érte, részletek itt:

[link]

2011. ápr. 28. 16:15
 18/20 anonim ***** válasza:

"A vonat hátránya a gyaloglás mellett, hogy kb fél óránként jár"

Ez is egy ilyen tipikus tévhit. Elég gyakori az indulás a Nyugatiból, hétvégén és késő este persze több is lehet, de hétköznap napközben nem kell túl sokat várni.

Egyébként ha valaki a reptérre megy, akkor utána is tud nézni a menetrendben, nem kell feltétlenül gondolkozás nélkül nekiindulni.

Persze ettől függetlenül lehetséges, hogy a busz gyorsabb, de nagyon sok esetben a vonat jobb.

2011. ápr. 28. 21:43
 19/20 anonim ***** válasza:

"kicsivel többet"

Mondjuk ha az embernek van bérlete, akkor ez az 1400 forint elég nagy luxus, főleg egy szaros buszra.

Ha nincs, akkor is összesen 2 vonaljegyből megúszható a dolog, ami még mindig csak 640 forint. De még ezzel a luxusbusszal menve is kell venni 1 vonaljegyet, így az utazás 1720 forintra jönne ki.

2011. ápr. 28. 21:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Két vonaljegy. Egyszerűbb egy átszállóval! 490 Ft! Metrón átszállásnál nem kell pecsételni, csak beszálláskor meg a buszon.
2011. ápr. 28. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!