Kőbánya-Kispest vasútállomástól hogyan juthatok el a LEGGYORSABBAN a Széchenyi-Gyógyfürdőhöz?
Átnézegettem a BKV térképet és több lehetséges útvonal is van:
1.Kőbánya-Kispestről metróval a Deák térig, onnan kisföldalattival a Hősök teréig majd tovább gyalog.
2.Kőbánya-Kispestről metróval a Népligetig, onnan az 1-es villamossal a Kacsóh Pongrác úti megállóig, majd tovább gyalog.
3.Kőbánya-Kispestről metróval a Nyugati Pályaudvarig, majd onnan a Podmaniczky utcából induló 72-es trolival a Széchenyi Gyógyfürdő bejáratáig.
Hiába számolom a menetidőket, inkább kérnék segítséget olyantól, aki gyakorlatban is jobban ismeri a helyi viszonyokat.
A kökiről vonat majd troli.
Vagy köki vonat be a nyugatiig,onnan 1 megálló az Oktogonig majd onnan pár megálló kismetróval.
"kisföldalattival a Hősök teréig majd tovább gyalog"
Mióta nem áll meg a kisföldalatti a Szecskánál?
Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek.
Elnézést, de nem vettem észre hogy a Hősök tere után van még egy megálló a végállomásig. Nem vagyok budapesti, a térképen keresgéltem a megállókat, és elkerültem a figyelmem a Széchenyi-fürdő megálló.
Ha a vonat amivel érkezel Zuglóban is megáll akkor ott leszállsz és átszállsz a 72-es trolira amivel a Fővárosi Nagycirkusz megállóig mész.
Ez a leggyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!