Az Őrs-ről hogyan tudnék eljutni busszal vagy bármivel, csak NE földalattival?
Mentem már metróval, de amikor át kellett szállni nagyon hoszzú a mozgó lépcső amire felfelé alig tudtam felmászni.
Kutyám se bírja nagyon, idősebb már ehhez. Főleg miatta kérdezem. Kutyám nem tudom otthon hagyni, mert kutyás tali lesz.
hát ez kész :D
amúgy 3, 62-es villamossal
31 32 44 45 67 80 81 82 85 97e 100 131 144 161 168e 169e 174 176e 231 244 261e 276e 277-es buszokkal
Jaaaaj! Már fáradt vagyok ( csumpi őrködök ), és nem írtam!
Őrsről szeretnék eljutni a Hajógyári szigetre.
Óó.. millió egy megoldás van, de mivel kutyával mész inkább a villamos-os verziót írom le, mert én úgy gondolom, hogy kutyával talán könnyebb villamoson utazni mint busszal, nagyobb a hely.. stb. Ez saját meglátás.
Szóval az Örs vezér térről a 3-as villamossal elmész a Mexikói úti végállomás előtti megállóig, ott átsétálsz a Hungária körútra és felszállsz az 1-es villamosra a Bécsi út irányába, és leszállsz róla a Szentlélek téren, ott lesétálsz a Duna partra és észak felé sétálsz és jobbra lesz a híd be a szigetre.
Mindenkinek köszönöm a választ! :-)
22:10! Köszi szépen! Nagyon sokat segített a válaszod!
Ment a kéz! Ki is írom ahogy elmondtad, és így fogunk menni. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!