Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Honnan tölthetnék le Miskolc...

Honnan tölthetnék le Miskolc térképet, bmp vagy jpg formátumban?

Figyelt kérdés

Ami kb olyan mint egy zsebtérkép - elég részletes, és a felbontása is megfelelő.

Más nagyváros térképe is érdekel: Debrecen, Budapest, Nyíregyháza

2011. ápr. 15. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak én nem értem,de mire használnád a pl jpg térképet ? Mert én csak azt tudom, hogy kell térképet menteni jpg-ben ,ha az neked jó.
2011. ápr. 15. 11:01
 2/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, úgyhogy légyszi segítsetek :D Nagy felbontású képről lenne szó, tehát nem a printscreenelt Google Maps-ről.
2011. ápr. 15. 11:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor hogyan tudsz térképet menteni?

Egyébként arra kellenének, hogy a tömegközlekedési vonalakat, megállókat stb bejelöljem rajta.

Utána kinyomtatnám. Több ilyen városban is járatlan vagyok, Budapesten pedig teljesen elveszett lennék. A bolti térképeken nincs minden számomra fontos info feltüntetve - ezekkel pedig könnyebben boldogulnék.

2011. ápr. 15. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Saját magadnak el tudod készíteni, a kívánságaid szerint. Egy program kell hozzá, a Mobile Atlas Creator (ingyenes) Itt megtalálod:

[link]

A következőképpen működik:

Bal felső sarokban a map source pont alatt kiválasztod a térkép forrását, legjobb a céljaidra a google maps.

A megjelenő térképen kijelölöd a szükséges területet (bal klikk nyomvatartása mellett) majd bejelölöd a zoom levels alatt, hogy mekkora nagyítás(ok)ban szeretnéd. (a térképen látod, éppen mekkora a nagyítás)

Layer settings alatt ne legyen bejelölve a recreate/adjust

Atlas content alatt adsz neki egy nevet és ráklikkelsz az Add selection gombra

Atlas settingsnél válaszd az OziExplorer (PNG & MAP) pontot.

Végül egy klikk a Create atlas gombra

Létrehozza a kijelölt térképet png formátumban, ha több nagyítást kértél, mindegyik egy-egy külön kép, amiket utána felhasználhatsz.

Tudom, elsőre bonyolultnak hangzik, de ha magad előtt látod az egészet, egyáltalán nem az.

Szerintem talán egy a legegyszerűbb és leg testre szabhatóbb módja a térképkészítésnek.

2011. ápr. 15. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Miskolcé itt van:

[link]

Print Screeneled aztán .jpg-ben elmented.

2011. ápr. 15. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!