Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mely kilátó (k) ból nyílik...

Mely kilátó (k) ból nyílik panoráma Budapestre, és hogyan tudok el oda tömegközlekedéssel?

Figyelt kérdés
A Normafát kérlek már ne írjátok, mert oda már sikerült eljutnom. Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 25. 16:20
 1/8 A kérdező kommentje:
A kérdésben az általam elírt "hogyan tudok el oda" helyett természetesen "hogyan jutok el oda?" értendő.
2011. márc. 25. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gellért-hegyet próbáltad már?

7-es busz, 49-es, 19 vagy 18 villamos, illetve bármi ami a Gellért-téren megáll.

2011. márc. 25. 16:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja igen, a Gellért-hegy az, amit evidensnek tartottam és kihagytam :) bocsánat, ez kimaradt. Elsősorban a Budai-hegység hegyeire gondolok. A János-hegy például, vagy nem tudom igazából, melyek vannak még.
2011. márc. 25. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
János hegyi kilátó, Nagy hárs-hegyi kilátó, kis hárs hegyi
2011. márc. 25. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hármashatárhegy. Kilátó ugyan nincs de a város a lábaid elött hever. 180 fokban láthatod a Dunát. Szép időben a Művészetek palotáját is lehet látni.

Kolosy tértől a 65-ös busszal Fenyőgyöngye végállomásig mész onnan egy 30 perc séta aszfaltos úton. Közben az ORFK adótorony mellett is elsétálsz.

2011. márc. 26. 23:07
 6/8 A kérdező kommentje:
A Hármashatárhegy kitűnő választás, ezért ma a 86-os busszal el is mentem a Kolossy térig, viszont nem volt értelme, mert a 65-ös busz megállóját egyszerűen nem találtam meg.. Pedig a teret gyakorlatilag 360 fokban körüljárkáltam, és volt ott mindenféle busznak megállója, csak éppen a 65-ösnek nem. Esetleg valami infót tud valaki, merre keressem legközelebb?
2011. ápr. 8. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Kolosí téren ne a HÉV felé menj hanem felfelé a hegynek. Átmész a 17-es villamos vágányain és ott egy beugróban lesz a buszvégállomás. Még a McDonalds elött. Ha a villamos felöl sétálsz akkor a tartózkodó melletti első treff a 65-ös buszé. Ezzel a végállomásig mész és ott ahol lerak a busz és megfordul felfelé indul egy aszfaltos út. Azon kell sétálnod teljesen amíg a régi 65ös busz fordulójáig el nem érsz (a nagy toronyoon túl kell sétűlni. Onnan fel egy sorompón át egy kavicsos út visz.

03-26 23:27-es voltam

2011. ápr. 9. 19:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a részletes és hasznos választ!
2011. ápr. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!