Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért hallani mostanában...

Miért hallani mostanában olyan keveset a 4-es metróról?

Figyelt kérdés
Az őszi választások óta alig hallani róla valamit, azelőtt minden nap volt róla szó az RTL Híradóban.
2011. márc. 16. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem épül, én ezért nincsenek róla hírek.
2011. márc. 16. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen valószínű hogy semmi nem történik vele így nem tudnak miről beszélni.
2011. márc. 16. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Valami biztos történik, mert a Gellért téren már elkezdtek szedelőzködni, úgy tűnik, lassacskán befejezik azt az állomást. De hogy az egész mikorra lesz kész... Majd októberre. Csak azt nem tudjuk, melyik év.
2011. márc. 16. 17:35
 4/5 anonim válasza:

Azért, mert sz szerint nincs mit hallani róla! Nincs, nem volt és nem is lesz...

Vagyis a véleményem szerint akkor lesz 4es metró, amikor Euro...SOHA.

Amúgy ha jól tudom, most sem dolgoznak rajta, álla a munka.

2011. márc. 18. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahoj!

Azért mert az új emberek megtanulták fejni a milliárdos pénzsikkasztó tehenet, úgyhogy nem beszélnek maguk ellen, ennyi.

Örömmel jelentem, hogy az állomások szerkezetileg elkészültek, átadták őket, az alagút teljesen készen lett, a vágánytükör betonozása most fejeződik be. Nagyobb munkák a Kálvin téren a 3-4-es összekötő alagút és mozgólépcsőalagút kiépítése, valamint Kelenföldtől indulva a vágányfektetés is megkezdődött.

Vannak történések, csak most a többség által megszavazott országatyák és az általuk irányított emberek szája be van fogva. Az elkészülés pedig 3-5 év múlva várható, mivel szerelvények leghamarabb akkor érkezhetnek így az Alstom balhé után.

2011. márc. 25. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!