Milyen útvonalon? Volt már valaha szó arról hogy Fehérvárra trolihálózatot terveznek?
2011. márc. 11. 20:38
1/10 anonim válasza:
csak tervezik, megvalósítani úgysem fogják, mindenhol vonják ki a pénzt...
2011. márc. 11. 20:47
2/10 anonim válasza:
Nem igazán tudnék elképzelni fehérvárra egy olyan felsővezeték-rengeteget, mint ami a trolihálózatokhoz kell. Ráadásul a régi békebeli ikarus trolik se emelnék a városképet, ráadásul pénz sincs rá.
2011. márc. 11. 21:19
3/10 anonim válasza:
Rengeteg pénz lenne kiépíteni a hálózatot + új trolik is sokba kerülnének,mert a bkv féle ikarus meg ziu trolik már kifutnak szépen lassan.
2011. márc. 11. 21:29
4/10 anonim válasza:
Komolyan azt gondoljátok hogy csak az öreg Ikarus és ZIuU trolikkal indítanának új hálózatot?
Amúgy elég drága kiépíteni főleg olyan városban ahol nem volt eddig elektromos közlekedés. Transzformátorok gép házak vezetékek és oszlopok.
2011. márc. 11. 22:08
5/10 anonim válasza:
Nekem felállt a szőr a hátamon,amikor a Karasai bejelentette,hogy villamosokat közlekedtetne itt.Abból a szempontból,hogy mennyire környezetszennyezőek voltak a buszok,jó ötlet volt,de nincsenek olyan széles utak,meg úgy is épült ki a város,hogy biztosan nagyon költséges lett volna megvalósítani.Azért elég szépen modernizálták a buszállományt,nekem egy rossz szavam sincs rá.Talán a forgalmi dugókat is mérsékelte volna,de mindenhova nem mehet villamos.A trolit én egyáltalán nem preferálnám.Én nagyon szeretem ezt a várost,mert fejlett,de mégsincs meg az a pesti szellem,forgatag.Undorítóan nézne ki,ráadásul a Móri út 8 meg a Tóváros környékén rendszeres áramszünetek fordulnának elő.Khmm...:D
2011. márc. 11. 22:16
6/10 anonim válasza:
mekkora környezetkímélő meg minden az áram, blablabla zöld duma....
de szerintetek HONNAN jön az áram?
nem a szén/gáz elégetésével a hőerőműből, ami kis hazánkban az energiatermelés 50%-a?
maradék 40% meg atomenergia, az sem valami tiszta dolog.
gondolkodjunk már, emberek!
2011. márc. 12. 20:03
7/10 anonim válasza:
22:08
Tegyük fel van 1 rakat pénze az önkormányzatnak és kiépíthetik a felsővezeték rendszert stb stb.Mégis miből lenne pénz arra hogy vadi új trolikat vegyenek?
2011. márc. 12. 20:40
8/10 anonim válasza:
Tipikusan az a városméret, ahová a troli kéne. Villamos is elférne, mert vannak széles utak, a lakótelepeken meg mehet hurokjáratként.
Az áramot meg ha Paks adja, akkor nem szennyez! Amúgy a legtöbb erőmű már nem szénnel megy, hanem gázzal!
2011. márc. 14. 01:19
9/10 anonim válasza:
Az elektromos energia környezetkímélő.Egy villanymotort meg tudsz mozdítani úgy,hogy semmit nem égetsz el,de egy belső égésű motort már nem.-Elnézést az offolásért!
2011. márc. 14. 09:12
10/10 anonim válasza:
tegnapelőtt 20:40
Az EU támogatja a trolibuszok vásárlását ha pályáznak rá. Viszont a trolibuszok építése mindig az infrastruktúra dárágasága miatt nem valósul meg. Egy trolibusz töredéke a komplett infrastruktúrának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!