Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Nyugatiból hogy lehet a...

A Nyugatiból hogy lehet a legegyszerűbben eljutni a Práter utca 31. szám alá tömegközlekedéssel?

Figyelt kérdés

Kb. mennyi idő?

Előre is köszönöm!

2011. márc. 10. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2011. márc. 10. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A Nyugatinál felszállsz a 4-es 6-os villamosra, arra ami az Oktogon irányába megy. Azzal elmész a Ferenc körútig, ami a hetedik megálló. Ott ha leszálltál, átmész a balra lévő zebrán, és balra fordulsz. Kb 100 méter után az első utca jobbra a Práter utca, ott már csak a házszámot kell megkeresned.

Mehetnél a Nyugatitól 3-as metróval is a Ferenc körútig, de az kevésbé látványos. A villamos jobb.

2011. márc. 10. 17:50
 3/8 A kérdező kommentje:
első köszi, de tudom kezelni a Google-t!;) Azért kérdeztem itt, mert néztem már útvonalterven is. Csak máskor is kérdeztem itt, hogy "innen" "ide" hogyan jutok el, és sokkal egyszerűbben elmagyarázták a válaszolók, mint ahogy az útvonaltervek írják:)
2011. márc. 10. 17:57
 4/8 A kérdező kommentje:
második nagyon köszi:)
2011. márc. 10. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, csak azért írtam be neked az útvonaltervezőt, mert azt hittem, hogy nem ismered. mekem az szokott segíteni, elég jól részletezni, és le lehet tölteni pdf-ben térképpel, és részletes menetrenddel.
2011. márc. 10. 18:40
 6/8 A kérdező kommentje:
oké köszi szépen! Csak én jobban bízom a helyiek eligazításában, mint a tervezőkben, de azért megnézem:)
2011. márc. 10. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Dolgoztam már ott a közelben, de én, a metrótól mentem, nem a villamostól, mégis a Nyugatitól a vilit ajánlom neked (körtér/Fehérvári út fele, attól függ, hogy 4-es, vagy 6-os az), a Ferenc körútig. Itt a villamos elejét ajánlom neked, mert az Üllői útnál, gyalog is át lehet kelni (még le sem kell menned az aluljáróba), aztán Corvin köz, a mozinál balra, ott az első utca jobbra - az már a Práter utca lesz (ki is van téve oda a Pál utcai fiúk szobra), majd lesétálsz két utcát (a Futó utcán túl van) és már szinte ott is vagy. - Így már képben vagy?
2011. márc. 10. 20:36
 8/8 A kérdező kommentje:
nagyjából igen, köszi a választ!:)
2011. márc. 10. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!